Kineserne går amok igen - milliard-bud på superstjerne

Shanghai SIPG har angiveligt budt mere end en milliard kroner for Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang

Pierre-Emerick Aubameyang kan være på vej til Kina i en vanvittig handel. Foto: AP/Matthias Schrader
Pierre-Emerick Aubameyang kan være på vej til Kina i en vanvittig handel. Foto: AP/Matthias Schrader

Hvis man går rundt og tror, at man har hørt det vildeste af det vilde i forhold til kinesiske transfers - ja, så bliver man bare overhalet af virkeligheden.

For selv om kinesiske topklubber som Tianjin Quanjian, Shanghai Shenua, Hebei China Fortune og Shanghai SIPG kaster det ene vilde tilbud efter det andet efter fodboldens bedste spillere, så kommer der altid et nyt - og bedre.

Tag nu det seneste i rækken, hvor Shanghai SIPG har omdirigeret interessen fra Arsenals Alexis Sánchez til Dortmunds Pierre-Emerick Aubameyang.

Ifølge den italienske fodboldjournalist Tancredi Palmeri har den kinesiske klub tilbudt Dortmund 150 millioner euro for gaboneseren. Det er altså på den gode side af 1,1 milliarder danske kroner og ny komfortabel transfer-rekord, hvis handlen bliver til noget.

Men rekorderne stopper ikke der.

For lønnen til Aubameyang skal naturligvis matche karakteren af transfersummen. Så den er selvfølgelig også hysterisk. 41 millioner euro eller 305 millioner kroner i årsgage vil han kunne hæve - kun Cristiano Ronaldo er aflønnet i den dur.

Rekordhandlen kræver dog to ting for at gå igennem. I første omgang Dortmunds accept og dernæst Aubameyangs - og det er ikke nødvendigvis lige så sikkert, som at der i resten af dette transfervindue kommer et nyt kinesisk rekordbud. for det gør der med stor sandsynlighed.

Se også: Kinesisk pengevanvid fortsætter: Stjerne dropper Juventus

Se også: Kinesisk bud sprænger rammerne i Sánchez-jagten

Se også: Verdens bedst betalte: Så meget kan Tévez købe for vanvidsløn

Intl. fodbold - 26. dec. 2016 - kl. 13:49 Real Madrid-stjerne kan blive Kinas næste kup

Se også: Kinesere klar med 600 millioner for argentinsk stjerne

31 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere