Korruptionsmistænkt FIFA-medlem vil have Blatter undersøgt

Korruptionsmistænkte Jack Warner, som er tidligere vicepræsident i FIFA, vil også have præsident Sepp Blatter undersøgt

Jack Warner er tidligere selv blevet anklaget for at have solgt FIFA-billetter som pakkerejser til private gennem sit søns rejsefirma. (Foto: AP/Shirley Bahadur)
Jack Warner er tidligere selv blevet anklaget for at have solgt FIFA-billetter som pakkerejser til private gennem sit søns rejsefirma. (Foto: AP/Shirley Bahadur)

Præsidenten for det internationale fodboldforbund (FIFA), Sepp Blatter, bør også undersøges for korruption. Det mener en af de korruptionsmistænkte, som blev arresteret i sidste uge på baggrund af den amerikansk undersøgelse mod dem.

Jack Warner, som på et tidspunkt var vicepræsident i FIFA og har været præsident for det regionale fodboldforbund Concacaf, som rummer Nordamerika, Centralamerika og Caribien, er hård ved FIFA-præsident Sepp Blatter i et interview med det tyske ugemagasin Stern.

- Ingen anden person har bragt mere skam over FIFA, siger den 72-årige Warner, som i øvrigt er politiker i Trinidad & Tobago.

Ifølge datteren har Sepp Blatter rent mel i posen. (Foto: AP) Intl. fodbold Blatters datter: Far er udsat for konspiration

Jack Warner blev mandag løsladt efter at have været tilbageholdt nogle dage ovenpå anholdelsen i sidste uge.

- Hvorfor er der ingen, som indleder efterforskning i Europa eller i Asien? Hvorfor er der ingen, som efterforsker Sepp Blatter? spørger Jack Warner ifølge nyhedsbureauet NTB i interviewet med Stern.

Sepp Blatter og Franz Beckenbauer har ofte lånt hinanden et øre - lige nu står de begge i orkanens øje i forbindelse med undersøgelsen af korruption for svimlende millionbeløb i FIFA-organisationen. (Foto: AP) Intl. fodbold Beckenbauer undersøges i FIFA-skandale

Jack Warner bliver også bedt om at svare på, om han mener, at Sepp Blatter er korrupt.

- Jeg ved det ikke. Jeg ved bare, at han blev valgt til FIFA-præsident for femte gang. Om han er korrupt? Det ved jeg ikke, siger han videre.

Warner ved dog, at hvis han havde Sepp Blatters alder (79 år), ville han give jobbet videre til en yngre kandidat.

4 kommentarer
Vis kommentarer