Krohn-Dehli og co. dukket efter målfest

Michael Krohn-Dehli og Sevilla var tæt på et umuligt comeback mod Barcelona, der dog vandt Super Cup'en 5-4 efter forlænget spilletid

Michael Krohn-Dehli havde det svært i kampens start på den defensive midtbane - men han spillede sig op, da han blev flyttet længere frem på banen. (Foto: PA)
Michael Krohn-Dehli havde det svært i kampens start på den defensive midtbane - men han spillede sig op, da han blev flyttet længere frem på banen. (Foto: PA)

Michael Krohn-Dehli og Sevilla var tæt på at gøre det umulige mod mægtige Barcelona i UEFA’s Super Cup.

Bagude 4-1 lignede danskerens første officielle optræden for Sevilla – hvor han til anledningen var kastet ned som den ene af Sevillas to dybtliggende midtbanespillere – ikke ligefrem en god dag på kontoret.

Anført af Lionel Messi fik Barca-spillerne deres modstandere til at ligne statister i en sommerkamp - men pludselig skete der noget.

Kort inde i anden halvleg formåede Sevilla-træner Unai Emery dog alligevel at mønstre lidt vilje i sine spillere. Med et par udskiftninger, der sendte Krohn-Dehli længere frem på banen, kom spilleglæden tilbage. Og med den målene.

Se også: Krohn-Dehli: I Sevilla takket være Barca-træner

Først reducerede anfører José Antonio Reyes, og da Kevin Gameiro med 20 minutter igen satte et straffespark ind bag Marc-André ter Stegen kom der for alvor liv på tribunerne i Boris Paichadze Dinamo Arena.

Helt galt gik det for catalonierne, da indskiftede Ciro Immobile spillede ligeledes indskiftede Yevhen Konoplyanka helt fri tæt under mål, så udligningen blev en realitet.

Du kan se  det forrygende comeback her:

Pludselig var der intet snit over Messi-driblingerne, og Sevilla var såmænd tættere på 5-4, end Barcelona var.

Derfor var det også en flok tændte Sevilla-spillere, der kom på banen til de 30 minutters forlænget spilletid.

Her var der store chancer til begge mandskaber, men det var alligevel Messi, der havde en fod med i afgørelsen.

Se også: Surt! Barca-stjerne ramt af børnesygdom

Det var nemlig hans frispark og efterfølgende ripost, der kort før lukketid gjorde Pedro til matchvinder i det, der kunne være hans sidste kamp for det spanske storhold.

Men den kan han så være stolt over.

For hans scoring sikrede Barcelona den femte gevinst i Super Cup'en - og en udligning af milans rekord.

37 kommentarer
Vis kommentarer