Laudrup: Derfor bliver jeg i Qatar

Den danske træner vil være med til at færdiggøre Lekhwiyas eventyr i Champions League

- Det har været en svær beslutning, men jeg vil være med til at færdiggøre det, som jeg/vi har startet, siger Michael Laudrup om sin beslutning om at blive en sæson mere i Lekhwiya i Qatar (Foto: Lars Poulsen)
- Det har været en svær beslutning, men jeg vil være med til at færdiggøre det, som jeg/vi har startet, siger Michael Laudrup om sin beslutning om at blive en sæson mere i Lekhwiya i Qatar (Foto: Lars Poulsen)

Michael Laudrups agent, Bayram Tutumlu, kunne tidligere mandag fortælle, at Laudrup bliver en sæson mere i Lekhwiya i Qatar.

Nu bekræfter Michael Laudrup selv de oplysninger over for Ekstra Bladet og forklarer, hvorfor han vælger at tage en sæson mere i ørkenstaten.

- Det har været en svær beslutning, men jeg vil være med til at færdiggøre det, som jeg/vi har startet, og her taler jeg om Champions League.

- Vi er kvalificeret til kvartfinalen. Det er et enormt resultat - især for et hold fra et lille land som Qatar, og det vil jeg som sagt færdiggøre, skriver Michael Laudrup i en mail til Ekstra Bladet.

(Foto: Lars Poulsen) Intl. fodbold Laudrup-agent afslører: Her fortsætter Michael

Han har lavet store resultater i Qatar, hvor Lekhwiya har vundet både mesterskabet og pokalturneringen og altså også haft succes i den asiatiske udgave af Champions League.

Allerede i begyndelsen af året slog Laudrup over for Ekstra Bladet fast, at han er glad for tilværelsen i Qatar.

Derfor har der været mange rygter om Michael Laudrups fremtid, men den bliver i hvert fald det kommende år i Qatar, hvor den 50-årige danske træner lige nu venter på at se, hvem modstanderen bliver i kvartfinalen i Champions League.

Det afsløres 18. juni, og første kvartfinale-kamp spilles enten 25. eller 26. august.

- Det er ikke sandt, at Daniel er skrøbelig, siger Aggers behandler Thomas Jørgensen (Foto: Rasmus Flindt Pedersen) Brøndby Aggers behandler: Det er ikke sandt, at Daniel er skrøbelig

Michael Laudrup understreger over for Ekstra Bladet, at selv om det er intentionen at blive i klubben, så er kontrakten med Lekhwiya endnu ikke underskrevet.

- Der er stadig ting, der skal forhandles, så der er ikke underskrevet noget endnu. Der er ting, der skal på plads, inden en ny 1-årig kontrakt bliver underskrevet, skriver han.

0 kommentarer
Vis kommentarer