Laudrup har kurs mod CL-triumf

Michael Laudrup og Lekhwiya SC har sat kurs mod ottendedelsfinalen i Champions League efter ny sejr

Michae Laudrup høster masser af arabisk succes. (Lars Poulsen)
Michae Laudrup høster masser af arabisk succes. (Lars Poulsen)

Det går godt for Michael Laudrup i Qatar for tiden. For nylig sikrede han sin klub Lekhwiya SC mesterskabet i Qatar, og nu er han tæt på at kvalificere holdet til ottendedelsfinalen i AFC Champions League.

Med en sejr på 3-0 hjemme over Persepolis FC fra Iran snuppede Laudrup og co. førstepladsen i puljen foran netop det iranske hold inden den sidste runde i puljespillet, som afvikles 6. maj.

Fodbold - 22. apr. 2015 - kl. 21:37 TV: Laudrups arabere holder vejret i den asiatiske Champions League

Lekhwiya har 10 point for fem kampe i puljen, hvilket er et enkelt mere end Persepolis og to mere end Al-Nassr FC fra Saudi-Arabien, så intet er sikkert endnu.

I den sidste runde skal Laudrups tropper op mod Al-Nassr på udebane, og Lekhwiya kan altså nøjes med uafgjort for at sikre sig en af de to pladser, som giver adgang til ottendedelsfinalen.

Michael Laudrup vandt søndag mesterskabet i Qatar (Foto: AP) Intl. fodbold - 12. apr. 2015 - kl. 19:17 Første guld i 10 år: Laudrup i stor triumf

Modsat den europæiske Champions League følger AFC-udgaven kalenderåret, og eftersom Laudrups kontrakt udløber denne sommer, vides det endnu ikke, om danskeren også står i spidsen for holdet, når turneringen går ind i sin afgørende fase til efteråret.

Laudrup har tidligere sagt, at han ikke vil snakke kontraktforlængelse midt i de vigtige kampe, som klubben er i gang med.

Se også: USA rejser sig mod rivaler efter danske tæsk

19 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere