Laudrup i spil til stort landstrænerjob

Det mexicanske fodboldforbund har ifølge ESPN set sig varm på Michael Laudrup, der køres i stilling som en af favoritterne til jobbet som landstræner

Michael Laudrup sættes i forbindelse med jobbet som landstræner for Mexico. (Foto: Lars Poulsen)
Michael Laudrup sættes i forbindelse med jobbet som landstræner for Mexico. (Foto: Lars Poulsen)

Michael Laudrup har tilsyneladende ikke gjort sig til en mindre attraktiv herre ved at bruge et år i Qatar, hvor det blev til både mesterskab og sejr i pokalturneringen med Lekhwiya.

For selv om opholdet i oliestaten ikke sluttede særlig gnidningsfrit som følge af uenigheder i forhold til forlængelse af danskerens kontrakt, ser Laudrup på ingen måde ud til at skulle frygte for at finde et nyt job i branchen.

Den tidligere Swansea-manager har allerede været sat i forbindelse med en tilbagevenden til Premier League, og nu kan ESPN så berette, at det mexicanske fodboldforbund angiveligt har sat Laudrup højt på listen, når det gælder udvælgelsen af en kommende landstræner.

Se også: Laudrup mindes Guld-Harald: Han var sød og gæstfri

På baggrund af en unavngiven europæisk kilde mener det amerikanske medie tilmed at vide, at Laudrup skulle gengælde interessen og være åben for opgaven.

Umiddelbart synes et match mellem Mexico og Michael Laudrup da også at passe ganske fint. Danskeren taler flydende spansk og ynder at spille en offensiv form for fodbold, hvilket går fint i hak med den mexicanske måde at lægge spillet an på.

Se også: Michael Laudrup i spil til storklub

Det mellemamerikanske land har været på jagt efter en ny landstræner siden den karismatiske figur Miguel Herrera blev fyret fra posten som følge af et overfald på en journalist i slutningen af juli. Laudrup menes dog ikke at være det navn, der har stået øverst på listen af kandidater.

Den ære tilskrives ifølge ESPN argentineren Marcelo Bielsa, der forleden forlod Marseille efter et nederlag i første kamp i ligaen mod Lorient. Den forhenværende landstræner for Chile har dog klart meldt ud, at han ikke er interesseret at overtage rollen som frontfigur for Mexico.

Ekstra Bladet arbejder i øjeblikket på at få en kommentar til historien fra Michael Laudrup.

38 kommentarer
Vis kommentarer