Liverpool sender kantspiller på lån i Tyrkiet

Lazar Markovic skal lejes ud til Fenerbahce i Tyrkiet, men den 21-årige serber forbliver en del af Brenden Rodgers' langsigtede planer

Det er blot et år siden, Lazar Markovic kom til Liverpool fra Benfica for 200 millioner kroner. Nu er serberen dog på vej væk fra klubben igen, idet han er fløjet til Tyrkiet for at færdiggøre en lejeaftale med Fenerbahce.

Det skriver både The Guardian og Liverpool Echo. Begge aviser mener desuden at vide, at klubbens manager, Brenden Rodgers, fortsat ser den 21-årige kantspiller som en del af sine planer. Derfor er der ikke inkluderet en købsklausul i aftalen med Fenerbahce.

Markovic havde svært ved at etablere sig som fast mand på Liverpools hold i sin første sæson i England og fik kun 11 startpladser i Premier League. I denne sæson har han endnu ikke været i kamptruppen.

Hvis lejeaftalen går igennem, bliver Markovic desuden den fjerde Liverpool-signing fra sidste sommer til at forlade klubben. Mario Balotelli er allerede blevet udlejet til AC Milan, Rickie Lambert er blevet sendt til West Bromwich, ogJavier Manquillos lejeaftale er blevet annulleret før tid.

0 kommentarer
Vis kommentarer