Liverpool-stjerne: Håber ikke på Super League

Liverpool-profilen James Milner er ikke fan af planerne om en europæisk Super League

Følg Fodbold

James Milner fra Liverpool er ikke fan af planerne om den europæiske Super League.

Liverpool er ellers en af de 12 klubber, der er med i planerne om den nye liga sammen med fem øvrige engelske klubber, tre italienske og tre spanske klubber.

De har planer om at skabe en lukket liga, hvor 15 hold er sikret kvalifikation til, mens fem andre klubber vil kvalificere sig til turneringen på baggrund af deres præstationer.

Og den plan er James Milner altså ikke fan af.

- Jeg ved ikke, om vi har absorberet det. Alle har nok en masse spørgsmål. Jeg kan kun sige min egen holdning: Jeg kan ikke lide det, og jeg håber, at det ikke sker, sagde James Milner efter kampen på 3+.

'Det har været svært for os'
Spurgt om årsagerne til hans modstand, svarer han:

- Det er nok de samme grunde, som alle har snakket om i løbet af den seneste dag. Det har været svært for os, når vi har skullet fokusere på denne kamp, men jeg er nok enig i det meste af kritikken.

Liverpool blev mødt med protesttrøjer fra Leeds inden mandagens kamp. Og det var ikke helt retfærdigt, mener James Milner.

- Os spillere har ikke haft noget at sige i beslutningen, så velkomsten i aften føltes lidt unfair. Vi er her for at spille fodbold, sagde han.

Ifølge engelsk medie har der i kølvandet på annonceringen af Super League også været utilfredshed at spore i Manchester United.

Mere fra Ekstra Bladet+

'Tøsedrengen'

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind