Annonce:
Annonce:

Liverpool-stjerne: Jeg tror på Eriksen

Luis Suarez er endnu en stjerne formet af Ajax. Her er hvem han tror er de næste der bliver solgt ffra den hollandske storklub

Christian Eriksen og Luis Suarez mens de spillede sammen i Ajax. (Foto: Pro Shots)
Christian Eriksen og Luis Suarez mens de spillede sammen i Ajax. (Foto: Pro Shots)
Annonce:
Følg Fodbold

Ekstra Bladet har valgt at trække denne artikel, da det ikke er lykkedes at verificere hovedforfatterens identitet. Ekstra Bladet beklager. 

Annonce:

- Du er sikkert ikke den sidste i den nuværende Ajax-trup, der forsvinder med kort varsel?

- Nej, sikkert ikke. Ajax er kendt over hele verden for at udklække talenter, som senere vil nå absolut topniveau. Det her hold har også nogle ret lovende spillere, som før eller siden vil komme til at spille i større ligaer.

- Kan du fortælle lidt om et par af dem?


- Der er selvfølgelig Maarten Stekelenburg. Han er 28 og med flere længder den bedste målmand i Holland. Alle forventer, at han forlader klubben til sommer. Rygter om Manchester United bliver ved med at cirkulere, og det vil helt sikkert være et godt sted for ham.

- Så er der unge Gregory van der Wiel. Han er højre back - meget offensiv på den der Dani Alvés-facon, du ved. Lynende hurtig og med et godt øje for kombinationsspillet. Jan Vertonghen i det centrale forsvar –  meget komplet spiller.

- Du nævner kun forsvarsspillere.

- Ha, ha. Bare vent. Der er også Siem de Jong, der både kan spille på midtbanen og som angriber. Ikke umiddelbart iøjefaldende, men han er lynende spilintelligent og er altid to skridt foran modstanderne. Han er også fantastisk på hovedet.

- Og så er der Christian Eriksen. I mine øjne har han et helt utroligt potentiale. En fantastisk førsteberøring, overblik, hurtig på både fødderne og i hovedet.

- Men vil han kunne nå absolut topniveau?


- Det er svært at sige, men jeg tror på ham. Han er ydmyg og arbejder hårdt og er villig til at investere en masse for at nå sit mål. Og så har han en anden fordel: Træner Frank de Boer har meget stor tiltro til ham. De Boer var hans træner tilbage på Ajax’ ungdomshold, så han kender ham ganske godt.

- Når alt kommer til alt, så skal en spiller klare sig selv, men at have en træner, der har tillid til dig, vil altid være et skub i den rigtige retning.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: