Annonce:
Annonce:

Livstidskarantæne for at skære modstandere

Mansur Çalar kommer aldrig til at spille fodbold i Tyrkiet mere, da han blev idømt karantæne på livstid for at have skåret modstandere med en barberblads-lignende genstand

Tv-billederne viser, at Mansur Çalar (72) i hvert fald stikker én modstander med et eller andet. Video: AP/SNTV
Annonce:
Følg Fodbold

Det tyrkiske fodboldforbund har gjort kort proces i den spektakulære sag fra weekenden, hvor to hold fra landets tredjebedste række røg i totterne på hinanden inden kampstart.

Flere spillere fra Sakaryaspor måtte på hospitalet med snitsår - angiveligt påført af en eller flere spillere fra modstanderholdet, Amed.

Her var den 33-årige midtbanespiller Mansur Çalar en meget aktiv part, og han er nu blevet idømt fire års karantæne - der i Tyrkiet udløser en livstidsdom - for at have skåret modstandere med en barberblads-lignende genstand.

Desuden har Çalar fået en bøde på 25.000 lira, cirka 30.500 kroner.

Annonce:

To holdkammerater fra Amed fik ligeledes straffe for overfaldene. Højrewingen Muhlis Istemi har fået karantæne på fem kampe og en bøde på 3000 lira (3660 kroner), mens målmand Muhammed Ali Özdemir har fået fire kampes karantæne og en bøde på 2400 lira (2930 kroner).

Der blev dog også uddelt straffe til hjemmeholdet. Her er midtbanespilleren Serkan Odabasoglu blevet idømt karantæne på fem kampe og tildelt en bøde på 3000 lira (3660 kroner).

Det var formentlig ikke tilfældigt, at urolighederne opstod i kampen mellem de to hold. Amed kommer fra den kurdiske del af Tyrkiet, og klubben har tit problemer med modstandernes fans, når de spiller på udebane.

I weekenden optrådte de imidlertid på hjemmebane, men i den omvendte kamp i Adapazari, hvor Sakaryaspor holder til, gik bølgerne også højt.

Her er opbakningen til præsident Erdogan nemlig stor, og der bliver tit spillet nationalistiske sange på stadion - også da Amed i efteråret var på besøg.

Brutal anklage: Fodboldspiller angreb os med barberkniv

Nu skal det være slut: Her er de nye fodboldregler

Grotesk dom: Viste samme spiller ud to gange!

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Spar med
Elpris LIGE NU
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:

Mest læste lige nu

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Mere om krop og velvære med Ekstra Bladet+

Mere om krim med Ekstra Bladet+

Deres løgne skyldes had eller kærlighed til Messerschmidt

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Bagholdet

Annonce:
Annonce: