Løvenkrands scorer træner-job i Rangers

Peter Løvenkrands blev onsdag udpeget som ny cheftræner for Rangers FCs reservehold

Peter Løvenkrands tilbragte størstedelen af sin karriere i Glasgow Rangers, der i dag hedder Rangers FC. Nu skal han træne klubbens reservehold. Foto: Fernando Bustamante/POLFOTO/AP
Peter Løvenkrands tilbragte størstedelen af sin karriere i Glasgow Rangers, der i dag hedder Rangers FC. Nu skal han træne klubbens reservehold. Foto: Fernando Bustamante/POLFOTO/AP

Den tidligere danske fodboldspiller Peter Løvenkrands blev onsdag udpeget som ny cheftræner for Rangers FCs reservehold, efter at han det seneste år har arbejdet som træner på deltid hos Rangers akademi.

Peter Løvenkrands tilbragte selv seks år som spiller i klubben, der dengang hed Glasgow Rangers, hvor han nåede at score 54 mål i 182 kampe. I perioden mellem 2000-2006 vandt han to mesterskaber i den skotske liga med klubben.

Men nu er det altså tid til at slå hul på et nyt kapitel i Peter Løvenkrands' efterhånden langvarige forhold til Rangers. Det oplyser hovedpersonen selv på sin Twitter-profil.

'Jeg er meget glad for at have skrevet under på en fuldtidskontrakt hos Rangers FC, som træner for reserveholdet. Jeg ser meget frem til at komme i gang,' skriver han.

Eks-landsholdsspilleren blev efterfølgende lykønsket af tidligere kollegaer med sit nye job, blandt andre af den hollandske målmand Tim Krul, som spillede sammen med Peter Løvenkrands i Newcastle.

'Jeg er tilgængelig på fri transfer og føler mig stadig som en U23-spiller. Godt klaret, kammerat. Held og lykke,' kommenterede Tim Krul på Twitter.

Peter Løvenkrands startede sin professionelle karriere i den daværende Superliga-klub AB, hvorefter han skiftede til Glasgow Rangers. Efter seks år i klubben bragte karrieren ham både forbi Schalke, Newcastle og Birmingham City.

Han indstillede sin professionelle spiller-karriere i 2014.

Kæmpe VM-skandale: Wauw - en klovn!
Vraget til VM: Nu er han på vej til italiensk storklub
Kæmpe triumf! Nordamerika render med VM
Ulykkelig dansk stjerne: Derfor stopper hun så tæt på VM

Seneste nyt

Ekstra Bladet har givet statsministeren en lys idé

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.