Lokker Bendtner: Du kan komme på hold med flere Laudrup'er

Nicklas Bendtner går arbejdsløs rundt efter sit brud med Wolfsburg, og nu byder en dansk serieklub sig til

(Foto: Lars Poulsen)
(Foto: Lars Poulsen)

Hvor peger pilen hen for Nicklas Bendtner?

Svaret svæver fortsat hen i det uvisse, efter den danske angriber stoppede i sin tyske klub Wolfsburg før tid.

Der bliver spekuleret i England, Kina eller en retur til Danmark for Bendtner, der har skrantet i sin professionelle klubtilværelse de seneste par sæsoner.

Nu viser den danske serie 4-klub FC Græsrødderne interesse for angriberen. Og det er bestemt ikke småting, klubben, der består af tidligere professionelle fodboldspillere, lokker Bendtner med.

Se deres opslag her:

FC Græsrødderne blev startet af de to tidligere professionelle fodboldspillere Mads Laudrup og Klaus Lykke, der har stoppet deres professionelle karrierer. Sammen stiftede de holdet, som har til formål at finde tilbage til dengang, hvor man glædede sig til at skulle til træning og til kampen i weekenden. Tilbage til dengang, hvor fodbolden ikke havde førsteprioritet.

For tiden træner holdet en gang om ugen, men med den rutine og kvalitet som holdet består af, lugter det af adskillige oprykninger.

- De første fire år skal gå med oprykning, og så må vi se, hvor langt vi kan nå med en træning om ugen, sagde Mads Laudrup til Ekstra Bladet ved holdets offentliggørelse.

Bendtner passer naturligvis fint ind på holdet, da han netop nu er at regne for forhåndværende professionel fodboldspiller. Men mon dog, han er klar til at stoppe karrieren og falde ned på et niveau, hvor han nok vil være den bedste spiller på holdet.

Artiklen fortsætter under videoen

10 år med Nicklas Bendtne i tal og billeder. Se med her

FC Græsrødderne består blandt andet af Mads Laudrup, Klaus Lykke, Carsten Fredgaard, Dennis Cagara, Jan Frederiksen, Patrik Wozniacki, Nicolai Laudrup, Martin Johansen, Ulrich Vinzents og den tidligere Europamester Henrik 'Store' Larsen.

Mads Laudrup er afklaret med sit karrierestop i FC Helsingør, og han glæder sig også til, at starte med hos FC Græsrødderne. Han forventer, at holdet kan trække tilskuere til Serie 4. (Foto: Linda Johansen) Dansk fodbold Laudrups nye drøm: Skaber bedste Serie 4-hold nogensinde

Se et indslag om græsrødderne her

10 kommentarer
Vis kommentarer