Gå til artikel om 1 sek
Gå til artikel

Målmand efter bestialsk mord: Jeg er ingen skidt fyr

Bruno Fernandes føler ikke, han er en skidt fyr, selvom han fik ekskæresten dræbt

Bruno Fernandes efter løsladelsen tidligere på året. (Foto: All Over Press)
Bruno Fernandes efter løsladelsen tidligere på året. (Foto: All Over Press)

Han forstår det ikke.

Hvordan kan folk blive ved med at afsky ham, når han nu har udstået sin straf og endda har erkendt, at han begik en fejl?

I et opsigtsvækkende interview – det første i en rum tid – understreger målmanden Bruno Fernandes, at han er klar over, at det ikke var videre intelligent at beordre en ven til at slå sin ekskæreste ihjel og efterfølgende lade et par rottweilere spise dele af hendes lig.

Men Bruno har afsonet en del af sin 22 år-lange fængselsstraf og er nu ude på prøveløsladelse, mens en appelsag kører om hvorvidt han skal i fængsel og afsone resten.

Derfor er han kommet videre. Og han håber, resten af verden vil følge ham, fortæller han.

- Jeg begik en fejl. En alvorlig én af slagsen. Men fejl sker her i livet, og jeg er ingen skidt fyr, siger han blandt andet.

Det vakte opsigt, da hans ekskæreste Eliza Samudio i 2010 pludselig forsvandt og Bruno efterfølgende blev anholdt for mordet.

I 2013 fik han sin straf – dømt for at planlægge og beordre modet på hende, ligesom han blev kendt skyldig i kidnapning, overfald samt at have serveret dele af hende til hundene.

Se også: Utroligt: Stjernen stod bag drab på ekskæresten - nu gør han comeback

Se også: Dræbte og fodrede gravid eks til hundene: Nu forhandler målmand ny kontrakt

- Folk har forsøgt at begrave min drøm på grund af én fejl, men jeg har bedt Gud om tilgivelse, så jeg fortsætter min karriere. Jeg begynder forfra, siger han.

Det er begrænset med opbakning, Bruno og Boa Esporte har mødt, siden de annoncerede deres toårige aftale for nylig. En ordentlig omgang smædekampagne på diverse online fora tilsat stribevis af demonstrationer i og omkring byen Varginha i delstaten Minas Gerais, hvor klubben holder til.

Men både træner og klubejer har været ude og bakke op om Bruno og hans kontrakt.

- Han fortjener en chance til. Han blev fundet skyldig, afsonede sin straf og er blevet løsladt af retten, er klubejer Rafael Gois Silva Xavier citeret for at sige.

Bruno har spillet for flere storklubber heriblandt Flamengo og har tidligere været tæt på en udtagelse til landsholdet, mens AC Milan angiveligt også tidligere har været nævnt som en mulig arbejdsgiver.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen