Medie: Brøndby-stjerne tæt på skifte til bundklub

Tyrkisk medie mener at vide, at Kamil Wilczek er tæt på et skifte til oprykkerklub i Super Lig

Kamil Wilczek er den næstmest scorende spiller i Superligaen denne sæson. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix
Kamil Wilczek er den næstmest scorende spiller i Superligaen denne sæson. Foto: Jens Dresling/Ritzau Scanpix

Når man har for vane at bombe løs, som Kamil Wilczek har gjort i størstedelen af 2018, så afstedkommer det alt andet lige en del efterspørgsler og rygter om samme i international fodbold.

Således også for Brøndbys polske målmager.

Senest er det tyrkiske medier, der mener at vide, at han er på vej sydøstover til Super Lig – til oprykkerklubben Erzurumspor.

Hjemmesiden ajansspor.com har angiveligt kilder i klubben, der har fortalt, at man er enige med Wilczek – og at en kontrakt underskrives efter jul.

Ekstra Bladet har forsøgt at få en kommentar fra Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, hvilket i skrivende stund ikke har været muligt.

Kamil Wilczek, der kom til Brøndby i januar 2016, er noteret for 13 scoringer i 19 ligakampe dette efterår. I alt er han noteret for 16 mål i 23 kampe denne sæson. 32 er antallet for mål i indeværende kalenderår.

Wilczek har kontrakt til og med sommerpausen 2019, så han må fra 1. januar forhandle med hvem, han nu har lyst til. Det er dog svært sandsynligt, at han sigter efter lidt federe adresser end i Erzurum, der ligger langt over i det østlige Tyrkiet - ikke så langt fra den armenske grænse.

Så sent som i begyndelsen af december udtalte han følgende om sin situation via en pressemedarbejder i klubben til Ekstra Bladet:

- Det er en diskussion mellem mig og Brøndby. Derudover har jeg ingen kommentarer til min kontraktsituation, fastslår polakken.

Premier League Sikke en kasse! Giver Salah baghjul med drømmemål

Sergio Ramos brød sig ikke om journalisternes fokus på José Mourinho under fredagens pressemøde. Foto: AP Spansk fodbold Ét spørgsmål pissede Ramos af: - Folk skal vise mere respekt

Foto: Andreas Szlavik Vendsyssel FF Nyt drama i Superliga-klub: Stopper før han er tiltrådt

Nuno Pinto (tv) er blevet ramt af kræft og står foran en pause fra fodboldbanen. Foto: Ritzau Scanpix Intl. fodbold Kræftsyg fodboldspiller brød sammen: - Af hjertet tak

Johan Larsson er på jagt efter en ny klub, da han ikke fik forlænget kontrakten hos Brøndby. Foto: Jens Dresling Brøndby Brøndby-anfører smutter: Nu er der interesse

268 kommentarer
Vis kommentarer