Medie: Mesterklub vil leje Bendtner

Fenerbahce står angiveligt klar til at leje Nicklas Bendtner for foråret

Her kan du se Bendtners seneste mål for Wolfsburg (Foto: AP)

Fire kampe fra start, ni indskiftninger, 473 minutter og tre mål er det blevet til for Nicklas Bendtner i den første halvsæson i Wolfsburg.

Nu melder det tyrkiske medie Haber, at Bendtner kan rykke videre i dette transfervindue.

Tyrkerne skriver, at Wolfsburg er klar på at udleje den danske angriber, og den tyrkiske mesterklub Fenerbahce skulle så klar med åbne arme.

Mange fodboldstjerner er på plads for at vise Junior Malanda den sidste ære (Foto: AP) Tysk fodbold Bendtner var med til at begrave holdkammerat

Bendtner har i Wolfsburg blot været tredjevalg efter Ivica Olic og Bas Dost og har primært haft succes i Europa League.

Nicklas Bendtner er et emne i Fenerbahce (Foto: Jonas Olufson)
Nicklas Bendtner er et emne i Fenerbahce (Foto: Jonas Olufson)
 

I går var Bendtner fremme og kommentere på efteråret, hvor han særligt til sidst i efteråret sad meget ude.

- Jeg troede jeg var på rette vej, men jeg ved ikke, hvad der er sket. Jeg er ikke tilfreds med første halvsæson, hvor jeg på mange måde var skuffet, sagde Bendtner til Kicker.

Tre mål har Nicklas Bendtner scoret for sin tyske klub i denne sæson. (Foto: Michael Sohn/AP) Tysk fodbold Målfattig Bendtner: Troede jeg var på rette vej

- Jeg håber, at vi finder bedre sammen fremadrettet, og at jeg kommer til at spille mere. Jeg skrev ikke blot kontrakt for et halvt år, jeg skrev en lang kontrakt med Wolfsburg, sagde Bendtner altså i går.

Hos Fenerbahce kunne de ellers godt bruge danskeren.

Fenerbahce vandt i sidste sæson det tyrkiske mesterskab med ni point ned til Galatasaray, mens man i denne sæson fører ligaen med et point ned til Besiktas og Galatasaray.

Klubben har med 25 mål i 16 kampe dog kun scoret sjetteflest mål, og Moussa Sow er topscorer med blot seks mål, mens Dirk Kuyt og Pierre Webo følger efter med fire hver.

Andreas Cornelius og de øvrige FCK-angribere kan muligvis se se frem til konkurrence (Foto: Finn Frandsen) Superligaen Ny bomber i FCK: Kommer nu eller til sommer

De to mest scorende i ligaen står på 11 mål. Det er Galatasarays Burak Yilmaz og græske Theofanis Gekas fra Belediyespor, mens spillere som Oscar Cardozo og Demba Ba også ligger over Fenerbahces bedste målscorer.

I sidste vinters transfervindue var Bendtner også rygtet til Fenerbahce, men dengang skulle den danske angriber have sagt nej. Noget han nok også kan tænkes at gøre denne gang, hvis buddet skulle blive officielt.

Bendtner er i øjeblikket i Bruxelles med resten af Wolfsburg-truppen. Her var de tidligere på eftermiddagen til holdkammeraten Junior Malandas begravelse.

- Ja, det er jo hans holdkammerat, så selvfølgelig er Nicklas også med dernede. Det kan jeg godt bekræfte, sagde Bendtners pr-agent Elisa Lykke tidligere på dagen til Ekstra Bladet.

I november fortalte Brøndby, at Nicklas Bendtner var et emne hos dem:

0 kommentarer
Vis kommentarer