Medie: Stjerneagent på intensiv

Den magtfulde spilleragent Mino Raiola har ifølge tyske Bild været indlagt længe på en intensivafdeling med en luftvejssygdom

Erlilng Haaland føler sig presset af Dortmund til at melde ud om sin fremtid. Men det bliver nok ikke foreløbig med hans agent Mino Raiola på hospitalet.
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold

I fodboldagenternes verden er Mino Raiola den ukronede konge.

Den 54-årige italiener har tjent en formue på at formidle svinedyre handler og forhandle lukrative kontrakter for stjerner som Zlatan Ibrahimovic, Paul Pogba, Romelu Lukaku - og for tiden er han i vælten, da det ligger i hans hænder at styre Erling Haaland til den rigtige klub, når hans frikøbsklausul træder i kraft til sommer.

Eller lige for tiden kæmper Raiola med noget helt andet.

For ifølge tyske Bild har stjerneagenten i flere uger været indlagt på intensivafdelingen på San Raffaele Hospitalet i Milano. Årsag: En lunge-infektion. Covid-19 nævnes ikke direkte, men det store tyske medie antyder det mellem linjerne, da det fremhæver, at den tidligere italienske præsident Silvio Berlusconi 'også' var indlagt der med senfølger for coronavirus.

Mino Raiola er manden, der skal forhandle Erling Haalands fremtid på plads. Men først skal han lige komme sig efter et hospitalsbesøg. Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix
Mino Raiola er manden, der skal forhandle Erling Haalands fremtid på plads. Men først skal han lige komme sig efter et hospitalsbesøg. Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

Bild, der i øvrigt kan oplyse, at Riaola er i bedring, virker sikker på oplysningerne til trods for, at en talsmand for Raiola tidligere på ugen forsøgte at tale indlæggelsen ned og mane rygter om en akut indlæggelse og følgende operation i jorden:

- Mino Raiola gennemgår helt almindelige undersøgelser, der kræver bedøvelse. Alt er planlagt, og der har ikke været nogen tvungne hasteoperationer, sagde talsmanden.

Det betyder alt andet lige også, at forhandlingerne med Dortmund må blive udskudt. For klubben er ifølge den 21-årige nordmand begyndt at presse ham for at tage stilling til sin fremtid, som Raiola har fortalt kan ligge i klubber som Real Madrid og Manchester City.

Dortmund håber naturligvis fortsat på, at de kan beholde ham lidt endnu og måske forhandle en ny kontrakt uden frikøbsklausul på plads.

Men Haaland er ikke klar til at melde noget ud endnu, fortalte han i sidste uge efter 5-1-sejren over Freiburg:

- Det seneste halve år har jeg i respekt for Dortmund valgt ikke at sige noget, men nu er klubben begyndt at presse mig, sagde Haaland i et interview, du kan se over artiklen.

--------- SPLIT ELEMENT ---------

Lyt til 'Agenterne'

Randers-klubikon Mads Fenger bestod i 2017 lægetjekket hos Zulte Waregem. Parterne var enige om en fireårig aftale og Fenger blev i sin nye Zulte-trøje fotograferet til offentliggørelsen af transferen.

Under besøget i Belgien skete der dog noget, der fik Fengers agent, Mads Bach Lund, til at ane uråd.

Lyt til 'Agenterne' her eller på din fortrukne podcastplatform.

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Tak til børnene for at give deres liv

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+