Medier: Nu vælter det - flere klubber vil ud

Ifølge en lang række anerkendte engelske medier er Chelsea i gang med at trække sig fra European Super League

Formand for Super League (og Real Madrid) Florentino Perez svarer tilbage på Uefa's kritik af den nye udbryderturnering.
Følg Fodbold

En lang række engelske medier, blandt andre BBC og Sky Sports, skriver, at Chelsea som den første af de 12 europæiske udbryderklubber har fået kolde fødder, og ønsker at trække sig fra den lukkede piratliga European Super League.

Ifølge de engelske medier er Chelsea netop nu i gang med at forberede de dokumenter, der skal sikre udtrædelse af ligaen.

Ifølge Sky-reporteren Kaveh Solhekol ønsker London-klubben at udtræde 'så hurtigt som muligt'.

Og de er ikke de eneste. Ifølge blandt andre TalkSport er også Manchester City og de spanske klubber Atletico Madri og FC Barcelona på vej ud som en følge af de skarpe reaktioner.

Chelseas beslutning er truffet tirsdag, og papirarbejdet er indledt. Sky Sports skriver dog, at selve udtrædelsen kan blive en lang og tung juridisk affære, som vil finde sted bag lukkede døre.

Det er den overvældende negative reaktion fra en samlet fodboldverden, der har skubbet Chelsea ud af udbryderligaen. Klubben frygter, at anseelsen kan lide uoprettelig skade, hvis man deltager i projektet.

Chelsea er en af seks klubber fra Premier League, der mandag annoncerede stiftelsen af den eksklusive europæiske liga som konkurrent til Champions League.

Læs mere om de 12 udbrydere her: Krig for milliarder: Det beskidte dusin

Det skabte straks kaos og voldsomme reaktioner i hele fodboldverdenen, hvor Det Europæiske Fodboldforbund (UEFA), straks truede med eksklusion og diverse sanktioner mod klubber og spillere.

Opdateres...

Mere fra Ekstra Bladet+

Det nye parti er et personligt projekt for Inger Støjberg

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind