Mens du sov: Eriksen stråler i USA

Christian Eriksen var tilbage i fuldt vigør efter VM-slutrunden. Han hjalp Tottenham til en 4-1-sejr over Roma

Tottenham fik skudt deres forberedelser til næste sæson godt i gang, da de dominerede opgøret mod AS Roma i San Diego på den amerikanske vestkyst.

Ved International Champions Cup bankede de Champions League-semifinalisterne med 4-1 på to mål af Fernando Llorente og to af Lucas Moura, som blev kåret til Man of the Match.

SE ALLE MÅLENE I KLIPPET ØVERST

Christian Eriksen var også tilbage på banen for første gang siden VM-skuffelsen med straffesparksnederlaget mod Kroatien, og den danske playmaker var strålende.

Eriksen i kamp mod Romas Konstantinos Manolas. Foto: AP
Eriksen i kamp mod Romas Konstantinos Manolas. Foto: AP
 

Spurs-mandskabet var langt fra i bedste startformation, men Eriksen strøede alligevel om sig med gode afleveringer i de 63 minutter han fik på græstæppet. Det fortæller de engelske medier, heriblandt Sky Sports.

- Det vigtigste i mine øjne var, at vi slog et godt hold og nåede det niveau, vi gjorde i dag. Det var fantastisk for vores spillere, siger Tottenham-manager Mauricio Pochettino.

28. juli møder det engelske storhold så Barcelona og få dage efter venter AC Milan på den amerikanske charme- og opvarmningstur.

Roma havde Robin Olsen med til San Diego, men den nu tidlgiere FCK-keepere så til udefra hele kampen.

Ruben Semedo er ude af fængslet, og han skal i den kommende sæson tørne ud for Huesca, der netop er rykket op i La Liga. Foto: imago sport Spansk fodbold Blev fængslet for mordforsøg: Nu har han fundet ny La Liga-klub

Christian Nørgaard (th.) kan sende flere millioner til Brøndby. Foto: POLFOTO Superligaen Efter stjerne-salg: Her er Brøndbys skjulte milliongevinst

Her mister den stakkels fugl livet. Videograb. Intl. fodbold Helt pip: United-stjerne dræber fugl for åben skærm

73 kommentarer
Vis kommentarer