Messi ærede dansker: Nu hyldes FCK-stjernens 'geniale' reaktion

De store, udenlandske medier har bemærket, at Messi har puttet FCK'eren Nicolai Boilesens gamle Ajax-trøje i sit æresgulv i hjemmet. Og flere morer sig nu over danskerens gengældelse af Messis trøje-nummer

Nicolai Boilesen fandt den perfekte måde at gengælde en trøjehilsen fra Lionel Messi på. Nu klapper udenlandske medier i hænderne over danskerens reaktion. Foto: Privatfoto af Lionel Messi.
Nicolai Boilesen fandt den perfekte måde at gengælde en trøjehilsen fra Lionel Messi på. Nu klapper udenlandske medier i hænderne over danskerens reaktion. Foto: Privatfoto af Lionel Messi.

Herhjemme i den danske andedam var vi hurtige til at opdage, at Lionel Messi for få dage siden smed et billede på Instagram, hvor han viste et værelse i sit hjem frem, som var udsmykket med trøjer fra mange af de modstandere, han har mødt i karrieren.

Blandt andet en dansker...

Én af trøjerne var nemlig den nuværende FCK-stjerne Nicolai Boilesens tidligere Ajax-trøje. Den lå indrammet i et glasgulv sammen med trøjer fra store, europæiske fodboldstjerner.

Boilesen var ikke sen til at gengælde Messis ære. Den danske forsvarsspiller indrammede hurtigt dén Messi-trøje, han byttede sig til efter deres Champions League-møde i sin tid.


- 'Tvunget' til at hænge den her op på væggen, skriver Boilesen.

Genial Boilesen-reaktion
Boilesens veltimede og humoristiske reaktion på Messis trøjenummer bliver nu bemærket og rost i udlandet. Her har flere medier kommenteret Boilesens skarpe trøje-træk.

Det store mandehørm-site SportBible kalder Boilesens svar for 'genialt' og uddyber med, at 'Boilesen deltager i diskussionen om den bedste spiller nogensinde ved at skrive GOAT (den største nogensinde, red.) om Messi'.

Eurosport mener, at Messis anerkendelse af Boilesen næsten er 'for meget for danskeren' og skriver videre, at det er 'overraskende', at FCK'erens gamle trøje er at finde i Messis samling.

Daily Mirror morer sig temmelig meget over, at Boilesen føler sig presset til at 'hænge Messi' op på sin egen væg derhjemme i København.

Det engelske medie skriver, at 'Ajax-stjernen Nicolai Boilesen driller Lionel Messi efter at have spottet sin trøje i Barcelona-angriberens store samling'. Hvor meget drilleri, der lige er over Boilesens reaktion, er nok til diskussion.

I Norge løfter de bryn og tastaturfingre over Boilesens Messi-hyldest.

Her hæfter Dagbladet sig ved, at det ikke har været Messi, der har ønsket at bytte trøje med danskeren i sin tid. For Messi 'spørger aldrig om andres trøjer', som de formulerer det.

Arek Onyszko: Jeg har været et ondt menneske

Danskers trøje er endt i Messi æres-gulv

Ser I med, AaB: Allan Kuhn afviser nyt job

Fra pizzabager til stenrig stjerneagent: Sådan blev han fodboldens mafiaboss

Agent tjente 300 mio. på én handel: 'De udnytter markedet'