Messi hastet på hospitalet i Japan

Messi misser semifinalen i VM for klubhold. Den argentinske dribler udviser symptomer på nyresten

Den argentinske fodboldspiller Lionel Messi er blevet kørt på sygehuset med symptomer, der kan skyldes nyresten, skriver nyhedsbureauet AFP.

Barcelona spiller semifinale i VM for klubhold mod Guangzhou Evergrande torsdag middag dansk tid i den japanske by Yokohama.

Argentineren, der i november vendte tilbage til grønsværen efter en alvorlig knæskade, lider af en type af smerter i ryggen, der oftest skyldes nyresten.

- Der skal foretages yderligere test af Messi, før vi kan afgøre, hvornår han er tilbage på banen, skriver Barcelona på klubbens hjemmeside.

Messi havde ifølge nyhedsbureauet været i højt humør, efter Barcelona ankom til Japan, hvor han havde lavet sjov med holdkammeraterne og skrevet tonsvis af autografer.

Også uden Neymar
Den brasilianske angriber Neymar, der har hamret masser af mål ind i denne sæson, er heller ikke med i kampen. Han bearbejder en forstrækning i lysken, som han pådrog sig i Champions League-kampen mod Leverkusen i sidste uge.

Til gengæld er den tredje stjerne i Barcelonas fronttrio, Luis Suarez, med fra start torsdag.

Champions League-vinderne fra Barcelona er først trådt ind i turneringen i semifinalen. Holdet jagter trofæet for tredje gang, hvilket intet andet hold tidligere har formået.

Klubben fra Catalonien vandt turneringen i 2009 og 2011.

Formidabel scoring af Messi og Suárez

21 kommentarer
Vis kommentarer