Messi kogte over: Udvist i kæmpe drama

Lionel Messi og Gary Medel blev udvist i bronzekampen i Copa America. Du kan se hele episoden i billeder under artiklen.

Lionel Messi i fokus i bronzekampen. Foto: Douglas Magno/Ritzau Scanpix
Lionel Messi i fokus i bronzekampen. Foto: Douglas Magno/Ritzau Scanpix

Der var had i luften mellem Argentina og Chile, der lørdag aften spillede bronzekamp i Copa America.

Netop dårlig stemning resulterede i, at Lionel Messi og Gary Medel stødte sammen i en aggressiv konfrontation, hvorfor de begge fik svunget det røde kort i masken efter 40 minutters spil.

Situationen blev udløst af, at Messi skubbede Medel i ryggen ved baglinjen, hvorefter chileneren kom flyvende tilbage med flere kraftige skub. Du kan se hele episoden i billeder under artiklen.

Efterfølgende blev kendelsen gennemgået af VAR-systemet, men det ændrede ikke på dommerens beslutning.

Allerede fra kampens spæde start gik mandskaberne hårdt til hinanden, hvilket førte til flere diskussioner.

Kampen endte 2-1 til Argentina på mål af Sergio Aguero og Paulo Dybala. Messi ønskede efterfølgende ikke at modtage sin medalje og kom i et interview med voldsom kritik af det sydamerikanske fodboldforbund.

- Der er ingen tvivl om, at det hele er sat op for Brasilien. Jeg gider ikke være en del af denne korruption, siger Messi ifølge fodboldmagasinet goal.com.

Mens Messi ikke har for vane hverken at være rasende eller se rødt. En enkelt gang i 2005 mod Ungarn måtte han gå tidligt i bad. Faktisk var kampen argentinerens debut, og han nåede blot at være på banen i to minutter. Dommeren mente, at Messi ramte en modspiller i hovedet med sin arm i et forsøg på at ryste ham af.

Derimod er det langt fra første gang, at Medel bliver udvist. Fem gange i sin Sevilla-tid, et hos Inter og et hos Besiktas er han blevet præsenteret for det røde kort.

Se også: Særlig stemme: Messi indkaldt til EU-valg

Se også: Se billederne: Danske Harder giver medalje-kys

Sport og Spil Messis magiske milepæl: Så vild er han

Se hele episoden i billeder nedenfor. Foto: Ritzau Scanpix / UESLEI MARCELINO:

 

Groenewegen ligger i asfalten, og så tager holdkammeraten bare over og vinder vinder. Foto: Jeff Pachoud/Pool via REUTERS/Ritzau Scanpix Cykling - 6. jul. 2019 - kl. 21:11 Kaotisk start: - Det er ret vildt  

Tidligere på dagen blev der også spillet en bemærkelsesværdig bronzekamp i kvindernes VM, som du kan læse om LIGE HER.

65 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere