Messi og Ronaldo-debat førte til bizart mord

To venner kunne ikke blive enige, om hvem der var bedst: Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi. Den heftige diskussion endte med, at en af mændene blev dræbt

En bizar historie fra Indien, hvor en mand slog sin ven ihjel på grund af uoverensstemmelse omkring Messi og Ronaldo. (Foto: AP)
En bizar historie fra Indien, hvor en mand slog sin ven ihjel på grund af uoverensstemmelse omkring Messi og Ronaldo. (Foto: AP)
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold

I kender godt diskussionen, og I har sikkert også haft den med en af jeres venner: Hvem er bedst - Cristiano Ronaldo eller Lionel Messi?

De to verdensstjerner har i mange sæsoner været de to ypperste fodboldspillere - kig bare på vinderne af Ballon d'Or de seneste otte år, hvor de to spillere på skift har vundet prisen som verdens bedste.

Det er en diskussion, som nok aldrig vil stoppe, selv når de to spillere ender deres aktive karriere. Nogen fans går dog lidt mere op i debatten end andre - så meget, at det kan få fatale konsekvenser.

Et indisk medie berettede i weekenden om, at en mand blev dræbt af sin ven efter en meningsudveksling om netop Messi og Ronaldo.

Hindustan Times skriver, at en 34-årig nigeriansk mand ved navn Obinna Michael Durumchukwa blev myrdet af sin 12 år yngre ven Nwabu Chukwuma, da førstnævnte holdt fødselsdag i en lejlighed i Mumbai.

 

De to kom op at toppes over Messi og Ronaldo, og fødselsdagsbarnet Durumchukwa blev så frustreret, at han kastede et glas i retning mod sin ven. Han missede dog, og glasset ramte væggen i stedet.

En chokeret og rasende Chukwuma tog herefter et glasskår fra gulvet og flænsede halsen på sin kammerat. Naboerne til de to kamphaner hørte en masse støj og underrettede politiet med det samme.

Ifølge myndighederne boede den nu afdøde Durumchukwa, vennen Chukwuma og nogle andre sammen i lejligheden i Mumbai de seneste måneder, mens de prøvede at finde arbejde i Indien.

Der er ikke nogen oplysninger på, hvem af de to nigerianere, der foretrak Ronaldo eller Messi.

De to verdensstjerner bemærkede sig begge med flotte mål i weekenden. Ronaldo scorede fire kasser og hamrede blandt andet et frispark og et langskud i kassen mod Celta Vigo, mens Messi stod bag to scoringer mod Eibar, hvor det ene var et sublimt solomål.

TV: Se målene herunder

 

Mere fra Ekstra Bladet+

Mettes skamløse spinshow

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+