Michael Laudrup forlader sin klub i Qatar

Som ventet leder Al-Rayyan efter Michael Laudrups afløser, da danskerens kontrakt er udløbet

Sådan så det ud, da Michael Laudrup blev præsenteret som Al-Rayyan-træner i 2016. Video: AP/SNTV

Det er ikke mange dage siden, Michael Laudrup overværede sit mandskab spille pokalfinale i Qatar.

Nu er den danske fodboldlegende forhenværende i Al-Rayyan.

Det meddeler klubben på sin hjemmeside, da kontrakten mellem de to parter som ventet ikke er blevet forlænget.

Al-Rayyan, der tabte pokalfinalen til Al Duhail, meddeler, at man leder efter Laudrups efterfølger.

- Laudrup har fuldført sin kontrakt med klubben, lyder det kortfattet på hjemmesiden.

A-Rayyan sluttede som treer i ligaen og blev en skuffende nummer tre i gruppespillet i den asiatiske udgave af Champions League med blot en enkelt sejr.

53-årige Michael Laudrup har stået i spidsen for klubben siden oktober 2016.

For godt en uges tid siden, sagde han følgende til TV 2 Sporten:

- Det er en tidsubestemt pause. Det kan være seks måneder, 12 måneder eller permanent. Det vil kun tiden vise, men lige her og nu er der dømt pause.

- Jeg har trods alt beskæftiget mig med fodbold på højt plan, siden jeg var 17 år, så nu er det tidspunktet, hvor livet skal byde på noget andet - i en periode, sagde han.

Michael Laudrup har som træner stået i spidsen for Brøndby IF, Getafe CF og RCD Mallorca i Spanien, Swansea City i Premier League, russiske Spartak Moskva samt Lekhwiya i Qatar. Derudover var han assisterende landstræner for Danmark 2000-2002.

Ekstra Bladet har rettet henvendelse til Michael Laudrup i bestræbelserne på en uddybende kommentar. Han har i skrivende stund ikke svaret på vores henvendelse.

Per Nielsen er den seneste Brøndby-kaptajn, der har løftet mesterskabstrofæet på Vestegnen. Foto: Lars Poulsen. Sport og Spil Her er Brøndbys mestre i dag: Jordomrejse, bar-ejer og gymnasielærer

Michael Laudrup er kommet til Qatar for at ændre verden. Han er gæst i et andet land og må indordne sig, fortæller han i et interview med Ekstra Bladet om kritikken af landet (Foto: Lars Poulsen) Sport og Spil Nu taler Laudrup ud om kritikken: Jeg kan ikke redde verden

Michael Laudrup takker Dunga fra Brasilien efter den vanvittig spændende kvartfinale. Laudrup og Danmark er ude af VM, og allerede længe inden nederlaget har han besluttet at indstille karrieren efter slutrunden. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Da Laudrup chokerede hele Danmark: Vi vidste at det var slutningen

25 kommentarer
Vis kommentarer