Michael Laudrup øjner karrierestop

Det danske fodboldikon kalder Qatar-eventyr 'sidste eller næstsidste' station i sin lange karriere

Michael Laudrup har endnu ikke besluttet, om han bliver i Qatar. (Foto: Lars Poulsen)
Michael Laudrup har endnu ikke besluttet, om han bliver i Qatar. (Foto: Lars Poulsen)

Det har aldrig været nogen hemmelighed, at bosserne i DBU - uanset, hvem der har siddet på magten - gerne så dansk fodbolds største navn gennem tiderne, Michael Laudrup, stå i spidsen for det danske landshold.

Laudrup har dog aldrig selv virket voldsomt lun på idéen, og nu tyder det på, at tiden rinder ud for DBU-toppens drømmeansættelse.

Overfor TV2 gentager fodboldikonet nemlig, hvad han tidligere har luftet - at karrieren måske synger på et af de sidste vers.

Michael Laudrup nyder masser af sportslig succes i Qatar. (Foto: Lars Poulsen) Intl. fodbold Michael Laudrup er årets træner i Qatar

- Jeg ved ikke rigtig, hvad jeg skal nu. Jeg har jo allerede meldt ud - det gjorde jeg allerede for et år siden - at jeg ikke skal være træner så lang tid endnu, fordi jeg har levet i denne her verden i mange år, og jeg vil også gerne lave nogle andre ting.  Jeg sagde, da jeg skrev under med Lekhwiya, at det blev nok en af mine sidste - sidste eller næstsidste - station. Nu må vi se, hvad jeg gør her efter sommerferien, siger Laudrup, der har haft masser af sportslig succes i ørkenstaten, hvor det er blevet til mesterskab, en kåring som årets træner og en plads i kvartfinalen i i den lokale version af Champions League.

(Arkivfoto: Lars Poulsen) Intl. fodbold Mere Laudrup-succes: Klar til CL-kvartfinalen

Alligevel er det langt fra givet, at han bliver endnu en sæson i Qatar, hvor Lekhwya kan se frem til skærpet konkurrence i den kommende sæson, hvor rivalerne fra  Al Sadd senest har hentet Barcelona-legenden Xavi Hernandez.

- Jeg kan gode lide at være der, men jeg kan også godt lide at vinde. Jeg kan ikke lide at blive nummer to eller tre, hvis ambitionen er at blive nummer et, siger Michael Laudrup, der uden at afsløre for meget, lyder som en mand, der kan være på vej tilbage til europæisk fodbold.

Og ifølge Ekstra Bladets oplysninger, så kan et sidste stop på karrierevejen blive græske PAOK, hvor danske Frank Arnesen netop er blevet sportsdirektør og nu forsøger at lokke sin landsmand til Grækenland - blandt andet ved hjælp af et velvoksent transferbudget.

  Michael Laudrup er angiveligt stadig et varmt navn i Premier League. (Foto: Lars Poulsen) Premier League Laudrup-agent: Stadig stor interesse i England

30 kommentarer
Vis kommentarer