Mourinho har besluttet sig: Klar i mælet om nyt job

Den kontroversielle portugiser udtrykker nu et længe næret ønske om at blive landstræner og spille slutrunder om EM og VM

Jose Mourinho har udset sig et nyt karrieremål. Foto: REUTERS/Phil Noble/Ritzau Scanpix
Jose Mourinho har udset sig et nyt karrieremål. Foto: REUTERS/Phil Noble/Ritzau Scanpix

Han har vundet trofæer i fire forskellige, europæiske ligaer og været i storklubber som Real Madrid, Inter, Chelsea og Manchester United.

Nu har Jose Mourinho udset sig et nyt karrieremål. Han vil være landstræner – og ikke nødvendigvis for hjemlandet Portugal.

- Jeg har lyst til at konkurrere i nye turneringer, og her tænker jeg på VM- og EM-slutrunder, siger han til det portugisiske site, Eleven Sports, i et interview, der bliver refereret af Goal.

Den 56-årige portugiser har siden fyringen i United i december, været uden arbejde som manager og har i stedet været tv-ekspert hos beIN SPORTS. Sideløbende har han så tænkt i nye baner.

- Gennem længere tid har jeg følt længsel efter at prøve sådan et eventyr. Lige nu ser jeg mig selv mere som landstræner end i spidsen for en ny klub.

- Er Portugal det rigtige landshold for mig? Det er jeg ikke sikker på, siger Jose Mourinho, der bragede igennem på den internationale scene, da han i 2004 vandt Champions League med Porto.

Jose Mourinho blev ikke ligefrem klappet ud af Old Trafford i december. Foto: Ritzau Scanpix
Jose Mourinho blev ikke ligefrem klappet ud af Old Trafford i december. Foto: Ritzau Scanpix

Han gentog kunststykket med Inter seks år senere og blev engelske mester med Chelsea i 2005 og 2006.

Han vandt det spanske mesterskab med Real Madrid i 2012, men hos Manchester United blev det op ad bakke for den kontroversielle manager, der i sin tid kom til England og introducerede sig selv som ’The Special One’.

Hans udtrykte ønske om nu at blive landstræner skal muligvis også ses i sammenhæng med, at storklubber ikke længere står i kø for at ansætte ham.

Paul Pogba lyder som en mand, der er på vej til Madrid. Foto: Ritzau Scanpix Premier League Pogba laver en 'Eriksen': - Tid til noget nyt

José Mourinho var ude med de store roser til Jürgen Klopp efter Liverpools vanvittige comeback mod FC Barcelona. Foto: Phil Noble/Ritzau Scanpix Champions League Mourinho med overraskende hyldest

Michel Platini bliver interviewet i Paris kort inden sin afhøring. Foto: Zakaria Abdelkafi/AFP/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Løsladt Michel Platini: Det tog lang tid

Gareth Bale skal sælges, hvis det står til Zinedine Zidane, men det er ikke bare sådan lige, fortæller spillerens agent. Foto: Javier Barbancho/Ritzau Scanpix Intl. fodbold Nu taler stjerne-agent - Eriksen kan komme i spil

16 kommentarer
Vis kommentarer