Nej til forlængelse: Villas-Boas dropper Zenit

André Villas Boas meddeler efter syv ligakampe og inden Champions League, at han stopper som træner i Zenit efter sæsonen

(Foto: AP)
(Foto: AP)

Den tidligere manager i blandt andet Chelsea og Tottenham portugiseren André Villas-Boas meddeler, at han stopper i den russiske storklub Zenit St. Petersborg efter sæsonen.

Villas-Boas kom til klubben for et år siden og førte klubben til mesterskabet i sin første sæson, men beslutningen om at stoppe næste sommer, når kontrakten løber ud, er allerede truffet.

- Klubben kom med et tilbud om forlængelse i slutningen af den seneste sæson. Det har jeg afvist, og jeg forlader klubben med udgangen af sæsonen, siger André Villas Boas til klubbens hjemmeside.

Der er kun spillet syv kampe af den nye sæson, men selv om timingen omkring ikke at fortsætte i klubben efter sæsonen kan virke en smule besynderlig, lover Villas-Boas, at fokus vil blive bevaret fuldt ud.

Se også: Tidligere træner håner Eriksens ven på tv

- Under alle omstændigheder fortsætter vi med at arbejde hårdt, vi har brug for point for at holde trit med holdene foran os og vi skal gøre det godt i Champions League. Vi havde ingen aktivitet i transfervinduet, hvilket ellers var forventet. Der var ikke så mange muligheder, men vi gjorde vores bedste, selv om det endte med, at der ikke kom forstærkninger, lyder det fra portugiseren.

Zenti har tabt to af sæsonens syv første ligakampe og er placeret som nummer tre i rækken. Og ikke nok med det, må Villas-Boas også tage plads på tribunen i de kommende kampe, da han er blevet i dømt en seks dage lang karantæne for at stange en og bande af fjerdedommeren i den seneste liga-kamp, der endte med et skuffende 3-1-nederlag på hjemmebane.

Se også: Tidligere Chelsea-træner straffes efter slag mod dommer

0 kommentarer
Vis kommentarer