Neymars mor scorer 22-årig model

Den 28-årige brasilianske verdensstjernes mor bekræfter på Instagram, at hun har et forhold til en ung model

Neymars mor, Nadine Goncalves, var med, da den brasilianske verdensstjerne tilbage i 2017 blev præsenteret i Paris. Arkivfoto: Michel Euler/AP/Ritzau Scanpix
Neymars mor, Nadine Goncalves, var med, da den brasilianske verdensstjerne tilbage i 2017 blev præsenteret i Paris. Arkivfoto: Michel Euler/AP/Ritzau Scanpix
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold

Neymar har fået en ny bonusfar.

Det er ikke noget særligt, tænker du måske, men det er alderen på den kæreste, som Neymars mor stolt viser frem på Instagram.

Tiago Ramos, som han hedder, er seks år yngre end den 28-årige brasilianske verdensstjerne…

Neymars mor, Nadine Goncalves, blev i 2016 skilt fra Neymars far, og nu har hun fundet kærligheden igen.

’Det uforklarlige kan ikke forklares. Du lever det’, skriver hun til sine over 1,4 mio. følgere på Instagram, hvor hun viser sin nye kæreste frem.

Tiago Ramos er professionel e-sportsudøver, hvor han spiller 'Free Fire'. Han har også været model, og så er han i øvrigt stor fan af Neymar.

For tre år siden kontaktede han den nuværende Paris Saint-Germain-spiller på Instagram og fortalte, at han ville være hans bror og spille sammen med ham.

Sådan gik det ikke helt, men nu er de i en slags familie, og Neymar har intet problem med, at hans mor har fundet en kæreste på 22.

'Vær glad, mor. Jeg elsker dig', skriver han på Instagram, mens hans far sender en række positive emojier i retning af sin tidligere kone.

Det er uvist, hvor, hvornår og hvordan Neymars mor mødte sin unge kærlighed, men ifølge RT.com mødte Neymar og Tiago Ramos øjensynligt hinanden første gang tilbage i januar.

Veltrænede Ramos var også med til den brasilianske verdensstjernes store fødselsdagsfest i Paris i februar og virker til allerede at være blevet en del af Neymar-familien.

Her må de gerne træne - og Zlatan var med!

Beskylder Solbakken for at bryde løfte

Lækket notat afslører dårligt nyt for topfodbold

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+