Annonce:
Annonce:

Nicki Billes agent: - Han blev røvrendt, og nu skal han have ny klub

- En bande har taget røven på ham, fortæller Nikola Juric Jægerfeld, der næsten har forhandlet Nicki Bille fri af kontrakten med græske Panionios

Det er ikke færste gang Nicki Bille er involveret i en uheldig sag. Få et overblik over angriberens mange møgsager her.
Annonce:
Følg Fodbold

- Der er masser af kriminelle bander i det sydfranske, der bare spekulerer i at tage røven på folk og trække penge ud af dem, og Nicki er helt tydeligt blevet taget ved næsen. Det stinker langt væk af ’scam’.

Det siger Nicki Billes agent, Nikola Juric Jægerfeld, der endnu ikke har talt med sin spiller, men haft adgang til skriftligt materiale i den sag, der lige nu holder Bille bag tremmer i Monaco i 30 dage for vold og usædelig opførsel.

- Jeg har nu fået det hele på skrift fra politiet i Monaco, forklarer Jægerfeld.

- De står en gruppe mennesker sammen, og de har fået lidt rigeligt at drikke. En mand kommer over og stikker Nicki en pose og siger: ’hold lige det her’. Om han kendte ham i forvejen, ved jeg ikke, men desværre putter Nicki posen i lommen uden at tænke så meget over det.

Annonce:

- Herefter kommer en kvinde over, som de hurtigt bliver trætte af høre på og beder om at gå. Til sidst er hun så provokerende, at der bliver skubbet lidt til hende, og så har hun sin sag, siger agenten.

At retten tilkendte hende 3.000 euro i erstatning i stedet for de 30.000, som hun gjorde krav på, understreger efter hans mening, at retten har lugtet lunten:

- Det er noget, der sker tit på de kanter, og det siger jo meget, at erstatning bliver så lille. Men desværre er unge mennesker – også Nicki – lidt naive en gang i mellem.

Han understreger, at der ganske vist var kokain i posen, men at testen viste, at Nicki Bille ikke havde kokain  i blodet.

- Desværre ligger bevisbyrden hos ham, siger agenten, der lige nu arbejder på højtryk på at få sin klient frigjort fra den kontrakt i Grækenland, der angiveligt er blevet misligholdt med manglende udbetaling af løn.

- Nu skal vi have ham ud af den aftale med Panionios, og det er næsten på plads. Så skal Nicki vel lige sunde sig lidt, og så må vi se, hvad fremtiden bringer, siger Nikola Juric Jægerfeld.

Nicki Bille har kun ret til fem minutters telefonsamtale i døgnet, og agenten regner med snart at høre fra ham.

Hvordan går VM-kampen mod Peru

Fængslet Nicki Billes mange problemer: Har ikke fået løn i klubben

Tøffes iskolde VM-dom: Derfor ryger Danmark tidligt hjem

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fedte-Frederiksen
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: