Nordstrand scorer sæsonens hurtigste mål i Australien

I sæsonens sidste spillerunde scorede Morten Nordstrand sæsonens hurtigste mål i den australske A-League. Siden scorede han med hælen

Morten Nordstrand var på pletten med to mål for Newcastle Jets. (Foto: Tariq Mikkel Khan)
Morten Nordstrand var på pletten med to mål for Newcastle Jets. (Foto: Tariq Mikkel Khan)

37 sekunder.

Det var alt, hvad den tidligere landsholdsangriber Morten Nordstrand lørdag skulle bruge til at score i Newcastle Jets' udekamp mod Central Coast Mariners i Australiens bedste fodboldrække, A-League.

Dermed tegnede den danske angriber sig for sæsonens hurtigste scoring i A-League. Det skete i den sidste runde af ligaens grundspil.

Det var et indlæg fra Ryan Kitto, som Nordstrand headede i mål. I anden halvleg var det også Kitto, der lagde op til Nordstrand, da danskeren scorede sit andet mål i kampen - denne gang med hælen. Kampen sluttede 4-2 til Newcastle Jets.

Sejren betyder dog ikke alverden. Allerede inden sidste runde stod det klart, at Nordstrands klub ikke kunne nå slutspillet.

I alt har Nordstrand nået at score fire mål i sin første sæson i australsk fodbold. Danskeren skiftede til Newcastle Jets i januar. Inden det spillede han for AGF, hvor han i august 2015 scorede på saksespark mod sin tidligere klub FC København.

Det mål blev i marts kåret til årets mål 2015 i dansk fodbold. I 2013 vandt han samme hæder, efter han som FC Nordsjælland-spiller ligeledes havde scoret på saksespark mod FCK.

Morten Nordstrand har det med at score flotte mål. Se bare hans saksespark for AGF og FC Nordsjælland:

0 kommentarer
Vis kommentarer