Nu kommer Beckham-indrømmelsen: Vi gjorde det hele tiden!

David Beckham har tidligere hævdet, at hans telefon blev aflyttet af skandale-mediet 'News of the World' - nu bekræfter avisens nyhedschef, at det skete systematisk

David Beckhams telefon blev systematisk aflyttet af 'News of the World', bekræfter en tidligere ansat nu. Her ses den tidligere fodboldstjerne forlade et fitness-center tidligere på året. (Video: Splash)

David Beckham er et af ikonerne inden for fodboldverdenen, og der er konstant fokus på ham og resten af familien.

Det var der også, da det nu lukkede medie 'News of the World' tilbage i 2004 bragte historien om, at Beckham havde en affære med den personlige assistent, han ansatte, da han skiftede fra Manchester United til Real Madrid, Rebecca Loos.

Beckham nægtede i stor stil og påstod, at hans telefoner måtte være blevet aflyttet af 'News of the World', da avisen kunne frembringe en detaljerigdom, den ikke burde kende til.

Senere - i 2011 - måtte avisen lukke, da en omfattende skandale om aflytning af kendte briter kom for en dag - men der var intet om Beckham, der dog dengang overvejede et sagsanlæg.

Se også: Beckham overvejer sag mod Murdoch

Tværtimod havde journalister og chefer travlt med at nægte, at Beckham havde været et af aflytnings-ofrene.

Indtil nu.

For i et interview med den britiske tv-station Channel 4 har avisens tidligere nyhedschef nu erkendt, at Beckham var en af de berømtheder, der på systematisk vis blev aflyttet - også selv om det var vanskeligt, da han havde flere telefoner.

- Med David Beckham skulle vi aflytte alle telefonerne.

- Vi hackede rutinemæssigt David Beckhams telefon. Hele tiden. Igen og igen, forklarer tidligere nyhedschef Greg Miskiw.

Han mener dog i dag ikke, at aflytningerne bragte avisen tættere på en klokkeklar sandhed i sagen om Beckham og Loos.

- Fra hvad jeg husker, så mener jeg ikke, at vi fik noget væsentligt ud af at aflytte Beckhams telefoner.

David Beckham har gennem det meste af sin karriere haft anklager for utroskab hængende over hovedet. Blandt andre har den australske model Sarah Marbeck hævdet, at hun har haft en affære med ham.

TV: Husker du Beckhams konge-kanon? Se den herunder

Legendarisk klip: Her scorer Beckham fra egen banehalvdel

11 kommentarer
Vis kommentarer