Nu stikker det helt af - ti millioner om ugen!

En unavngiven kinesisk klub vil fordoble Gareth Bales ugeløn til hele ti millioner kroner, men vil til gengæld ikke betale Real Madrid, som derfor takker nej

Gareth Bale er midtpunkt i en bizar strid, men han sulter ikke imens. Foto: Reuters/Javier Barbancho/Ritzau Scanpix
Gareth Bale er midtpunkt i en bizar strid, men han sulter ikke imens. Foto: Reuters/Javier Barbancho/Ritzau Scanpix

Kritiske røster om uhyrlige spillerlønninger kan lige få et par decibel mere i styrke, hvis historien om et kinesisk tilbud står til troende.

Flere medier, blandt andre Daily Mirror, rapporterer således, at en unavngiven kinesisk klub vil fordoble waliseren Gareth Bales løn, og den er i forvejen ekstremt høj i Real Madrid.

Godt ti millioner kroner om ugen, vil klubben betale for at hjælpe den kongelige klub af med sit uvelkomne smertensbarn, men til gengæld vil man så ikke betale nogen form for overgangssum.

Derfor har Real-ledelsen takket nej.

Kongeklubben, der forsøger at genetablere en stærk trup, har nemlig allerede været ud at spendere knap to en halv milliard kroner denne sommer, og man håber stadig at hente en stjerne til midtbanen, der enten kunne være Christian Eriksen eller Paul Pogba.

I forhold til sidstnævnte rapporterer flere medier, at Real vil bytte Bale til Pogba og give en pose penge oveni til Manchester United, der dog lige nu har franskmanden med på preseason-tur i Australien og Asien.

Hjemme i Europa har Bales agent, Jonathan Barnett, meddelt Real Madrid, at hans spiller står til rådighed for manager Zinedine Zidane, for Bale er tilsyneladende ikke indstillet på at opgive sin allerede fornuftige hyre.

Og mens forhandlingssituationen mildt sagt er uafklaret, mødte Gareth Bale op til sæsonens første træning, hvor han ifølge en video, bragt af AS, fik en ordentlig sviner af en fan, da han mandag ankom i sin Audi til træningskomplekset Valdebebas.

En fan råber ordet 'desagradecido', der kan oversættes til ‘utaknemmelig’ efter den ikke særligt populære waliser.

Se også: Nu taler stjerne-agent - Eriksen kan komme i spil

Nicklas Bendtner skal efter planen tilbage til Rosenborg i denne uge, men han kommer ikke til at spille flere kampe for klubben. Hvis ikke parterne laver en ophørsaftale, skal han hæve løn resten af året uden at spille kampe. Foto: Lars Poulsen Intl. fodbold - 9. jul. 2019 - kl. 12:22 Ingen vil have Bendtner

Se også: Ups - afslører storklub intern ballade her?

44 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere