Nu vil drømmeklubben også have ham

Ombejlede Mikkel Damsgaard har nævnt Real Madrid som en drømmeklub, og nu har den spanske storklub også meldt sin interesse

Under slutrunden med det danske landshold deltog det nye stjerneskud Mikkel Damsgaard i en Q&A for DBU, og herunder fik han spørgsmålet om, hvorvidt han har en drømmeklub.

- Jeg er jo stor fan af (Manchester) United, svarede han, men minimerede dog samtidig chancen for, at han drager til Premier League.

- Men jeg kan bedst lide Serie A og La Liga, så drømmeklubben må være Real Madrid, tror jeg.

Pudsigt nok er netop Real Madrid det seneste kongenavn i striben af bejlere til hans underskrift på den rygtebørs, der lige nu får fart under transfervinduet.

Rivalerne fra Barcelona har således været nævnt som interesserede flere gange, og klubber som ​​Tottenham, Liverpool, Everton, Leeds, Leicester, Milan, Inter, Juventus og Roma har føjet sig til listen.

Mikkel Damsgaard fejrer et af sine flotte pletskud under slutrunden. Foto: Lars Poulsen
Mikkel Damsgaard fejrer et af sine flotte pletskud under slutrunden. Foto: Lars Poulsen

Lige nu har Jyllinge-drengen ferie fra sin italienske arbejdsgiver Sampdoria, og det er ligeledes italienske Tuttosport, der bringer Real-interessen frem.

21-årige Mikkel Damsgaard har med et par kongekasser fået sit helt store gennembrud under EM-slutrunden.

Frisparksperlen mod England i semifinalen er tirsdag røget i puljen blandt de 10 nominerede i kampen om at blive turneringens bedste mål.

De fornemme præstationer har man selvsagt noteret hjemme i klubben, hvor sportsdirektør Carlo Osti forleden dog udtrykte håb om, at han bliver i Sampdoria, hvor han har kontrakt til 2024.

- Jeg tror, at han kan vokse endnu mere ved at blive hos Sampdoria i et år mere, og det er klart, at det er det, vi gerne vil have, sagde han i et interview med RAI.

- Markedet bestemmer prisen, uanset, hvad jeg siger, men det er klart, at vi taler om en spiller af absolut værdi. Det skal siges, at Sampdoria foretog en vigtig investering i drengen, der kun havde spillet nogle kampe i den danske liga. Vi købte ham for otte millioner euro på et tidspunkt, hvor han havde spillet meget lidt, lød det fra sportsdirektøren om sidste års køb i FC Nordsjælland.

Også det spanske medie Fichajes nævner Real Madrid som bejler til et af Europas hotteste højreben.