Nye Nike-støvler afslører årets Ballon d'Or-vinder!

Et par fantastiske Nike-fodboldstøvler har nogle meget sigende årstal stående

Her vinder Ronaldo prisen i 2016 (Video: SNTV)

Cristiano Ronaldo bliver torsdag kåret som verdens bedste fodboldspiller 2017 af France Football i deres Ballon d'Or-kåring.

Portugiseren er trods et ikke prangende efterår storfavorit til at vinde prisen for femte gang i karrieren, og nu mener et hav af iagttagere af international fodbold at være stensikre.

Årsagen er en stribe Instagram-opdateringer, Nike har lagt ud som optakt til kåringen.

Billederne, som du kan se herunder, viser to par fodboldstøvler, der er kreeret for at hylde den firedobbelte Champions League-vinder, europamester med mere.

Den ene, der har fået navnet 'Mercurial Superfly V Quinto Triunfo CR7' siger det hele. 'Den femte triumf' hedder støvlen - med henvisning til, at Ballon d'Or-prisen vil være Ronaldos femte i karrieren.

Det ene par er hvidt og gyldent og har de år, Ronaldo har vundet prisen, stående: 2008, 2013, 2014, 2016 og altså 2017.

Mens kritikken har haglet ned over superstjernen på det seneste, har han fortsat stor opbakning internt i Real Madrid, hvor både præsident Florentino Perez og cheftræner Zinédine Zidane hylder ham og kalder ham et oplagt valg til prisen.

- Ronaldo er et af vore store symboler. Han er vores største målscorer i historien. Han vil vinde sin femte Ballon d'Or, sagde Perez ifølge spanske medier til en stribe Real Madrid-ansatte forleden.

Dagen før dagen er Zidane ude med følgende skudsmål af sin stjerne:

- Jeg synes, at Cristiano fortjener mere respekt, for han er en fantastisk spiller. Når tingene ikke lige går hans vej, så har alle et eller andet at sige om ham.

- Klubben og fansene, som elsker Cristiano Ronaldo, ved, hvad han har gang i. I sidste sæson havde han en fænomenal stime. Vi er kun halvt igennem sæsonen. Vi har stadig seks måneder tilbage, og seks måneder er rigtig lang tid for Cristiano, siger Zidane.

Prisen uddeles torsdag eftermiddag.

Vinder Ronaldo den, tangerer han Lionel Messis rekord med fem kåringer.

kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i fodbold
Seneste i fodbold
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen