Officielt: Superligaspiller ryger til USA

Erik Friberg skifter fra Esbjerg til den amerikanske MLS, hvor han atter skal i aktion for Seattle Sounders

Erik Friberg i duel med AaB's Nicolaj Thomsen. (Arkivfoto: René Schütze)
Erik Friberg i duel med AaB's Nicolaj Thomsen. (Arkivfoto: René Schütze)

Erik Friberg var en stor profil, da Esbjerg hentede ham til i vinterens transfervindue. På midtbanen blev den tidligere Bologna-spiller dog aldrig for alvor den succes, man havde regnet med i det vestjyske.

Allerede efter et halvt år bekræftede Esbjerg senest, at man har solgt svenskeren, men ville ikke løfte sløret for destinationen.

Rygterne har dog gået på Seattle Sounders i den amerikanske MLS, og det er præcis denne klub, Friberg nu sætter kursen mod. Detaljerne i aftalen vil man ikke offentliggøre, mens på klubbens hjemmeside er man glade over tilgangen af midtbanespilleren:

- Vi er meget glade for at hente en dygtig midtbanespiller til vores klub. Erik Friberg er en spiller, der er meget respekteret internt i vores klub, og vi er meget glade for at byde ham velkommen tilbage til Seattle, siger klubbens præsident Garth Lagerwey til klubbens hjemmeside.

Også sportsdirektør Chris Henderson glæder sig over at kunne byde Friberg velkommen:

- Erik er en smart spiller taktisk, mens han er i stand til at få modstanderne ud af spillet med sine offensive pasninger. Han har tidligere vundet trofæer med os, og efter hans exit har han spillet i nogle gode europæiske ligaer. Vi er glade for at kunne tilføre hans lederskab til Seattle på ny, udtaler Henderson.

Erik Friberg spillede i Seattle Sounders fra 2011 til 2012.

1 kommentar
Vis kommentarer