Annonce:
Annonce:

Optrådte for AGF og United: Nu er han ramt af kræft

Tidligere profil hos blandt andre Celtic og danske AGF er diagnostiseret med kræft

Annonce:
Følg Fodbold

For 36-årige Liam Miller har livet taget en ubehagelig drejning, efter han i halvdelen af sit liv at have levet af at spille fodbold.

Gennem længere tid har den nu forhenværende fodboldspiller kæmpet med kræft, hvilket blev offentligt i weekenden, da den skotske fodboldspiller Tam McManus tweetede følgende:

- Forfærdelige nyheder om Liam Miller. Kryds fingrene for, at han på en eller anden måde klarer sig igennem. Var i USA for at få behandling denne måned. Flyver tilbage i morgen for at begynde kemo. Han kæmper endnu. Vil bede for ham i aften, skrev McManus på Twitter i weekenden.

Det har fået en lang række forhenværende og nuværende fodboldspillere, der har optrådt med Miller i en af hans mange klubber - heriblandt Ian Harte og Chris Sutton, til at sende ham varme tanker. Rigtig mange af dem på diverse sociale medier.

Annonce:

En af de mange klubber, Liam Miller, optrådte for, var danske AGF. Aarhusianerne lejede ham i Celtic i 2001 - sammen med Mickey Doyle - og de to nåede en sæson i Superligaen, inden de temperamentsfulde spillere forlod dansk fodbold i foråret 2002.

Liam Miller fik siden ni førsteholdskampe for selveste Manchester United, inden han blev lejet ud til Leeds. Også Sunderland og QPR i England, skotske Hibernian samt flere australske klubber har haft fornøjelsen af hans tjenester.

Flere store irske og skotske aviser har skrevet historien om Liam Miller søndag og mandag, men det fremgår ikke, hvilken type kræft, fodboldspilleren er ramt af.

Yngste nogensinde: Eriksen skriver fodboldhistorie

ADVARSEL! Stærkt billede: Irsk 'hærværk' på dansk nationalklenodie

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Varmechecken går til narko - hvordan synes I selv det går?
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: