- Opvarmningen ser lidt anderledes ud

Sydney Leroux Dwyer er tilbage på fodboldbanen blot tre måneder efter sin fødsel - men ikke alt er, som det plejer

Privatfoto
Privatfoto

Da Sydney Leroux Dwyer sidste søndag blev skiftet ind og fik de sidste fire minutter for Orlando Pride i kampen mod Sky Blue FC i den amerikanske NWSL, var hun mere end tilfreds.

For selv om det blot blev til fire minutter - og selv om Sky Blue fik udlignet til 1-1 kort efter - så markerede kampen et comeback.

Et comeback, der kom blot 93 dage efter, at hun havde født datteren Roux.

'Jeg elsker dette spil. Det seneste år har været fyldt med så mange op- og nedture, men jeg afgav et løfte til mig selv om, at jeg ville vende tilbage. Lige meget hvor hårdt det blev.'

'Det har været en lang rejse, men jeg gjorde det. Tre måneder og en dag efter, at jeg fødte min lille pige,' skrev Sydney Leroux Dwyer.

I kampen efter fik den 29-årige angriber et kvarter på banen, men som man kunne se på hendes opdatering fra kampen, så er der nu lidt andre ting, der skal klares inden kampen.

'Denne lille pige og jeg har haft noget af en rejse de seneste par måneder. Opvarmningen ser lidt anderledes ud nu, men jeg ville ikke bytte det for noget,' skrev hun.

Sydney Leroux Dwyer, der er gift med fodboldspilleren Dom Dwyer, er noteret for 35 landskampsmål i 77 landskampe for USA, hvem hun har vundet både OL og VM med. Hun har dog ikke været udtaget siden 2017 - men hun har naturligvis også haft gang i andre projekter

Det holdt hende dog ikke tilbage, da hun fik sit første barn, sønnen Cassius. Der gjorde hun comeback efter seks måneder og formåede altså at kæmpe sig tilbage på landsholdet.

Der er dog lidt vej endnu, før hun på ny kan kalde sig landsholdsspiller, erkender hun i et interview med til The Athletic.

– Når du føder, er din krop anderledes - jeg har fortsat for meget vægt på kroppen efter graviditeten. Man skal nærmest lære at bruge sin krop på ny. Det er som om, hovedet fungerer, men kroppen kan ikke følge med.

- Jeg har fortsat et stykke vej endnu, men jeg føler mig stærkere for hver dag, siger hun.

Rebekah Vardy har ifølge Coleen Rooney lækket personlige oplysninger om hende til pressen. Foto: SplashNews.com Engelsk fodbold Tordner mod fodbold-frue: Du stak mig til pressen

Døren til Storbritannien kan smække i for denne celebre duo. Foto: Ritzau Scanpix Engelsk fodbold Kaos truer - Messi og Ronaldo kan blive ofre

Martin Ødegaard er blevet en rigtig dyr dreng. Foto: Ritzau Scanpix Spansk fodbold Vanvid! Supertalent koster 2,7 milliarder

11 kommentarer
Vis kommentarer