Platini risikerer problemer efter deltagelse i show

Michel Platini er udelukket fra alle fodboldrelaterede aktiviteter. Alligevel mødte han op til awardshow

Michel Platinis problemer fortsætter (Foto: AP)
Michel Platinis problemer fortsætter (Foto: AP)

Den suspenderede præsident for Det Europæiske Fodboldforbund, Michel Platini, blev for nylig udelukket fra alle fodboldrelaterede aktiviteter i otte år.

Derfor risikerer den 60-årige franskmand yderligere problemer, da han 27. december mødte op til i et prisuddelingsshow i Dubai.

Platini deltog i Globe Soccer Awards i den lille ørkenstat sammen med fodboldstjerner som Lionel Messi fra FC Barcelona og det italienske ikon Andrea Pirlo.

Franskmanden blev fotograferet i forbindelse med showet og kommenterede også sin udelukkelse i Fifa, mens han befandt sig i Dubai.

Ifølge Reuters risikerer Michel Platini nu, at Det Internationale Fodboldforbunds (Fifa) etiske komité blander sig i sagen.

Det var netop Fifas etiske komité, der for halvanden uge siden idømte Platini og den siddende Fifa-præsident, Sepp Blatter, otte års udelukkelse fra alle fodboldrelaterede aktiviteter.

Platini har tilkendegivet, at han har tænkt sig at appellere udelukkelsen, da han ønsker at stille op som præsidentkandidat i Fifa 26. februar, når Blatter officielt stopper på posten.

Det er en mistænkelig pengeoverførsel fra Blatter til Platini i 2011 på to millioner schweizerfranc, svarende til omkring 12 millioner kroner, der har fået Fifas etiske komité til at udelukke de to præsidenter.

Blatter og Platini hævder, at pengene var en gæld for et stykke arbejde, som Platini udførte for Blatter fra 1999 til 2002. En påstand som Fifas etiske komité ikke tror på.

3 kommentarer
Vis kommentarer