Rivals skade ingen hjælp for Bendtner

Wolfsburg er på jagt efter ny angriber efter Bas Dost er blevet skadet

Nicklas Bendtner gemter sig bag hænderne, da Danmark kiksede EM-kvalifikationen mod Sverige. Nu kan han ærgre sig over, at chancerne for spilletid ikke bliver øget, selv om konkurrenten Bas Dost nu er skadet. (Foto: Lars Poulsen)
Nicklas Bendtner gemter sig bag hænderne, da Danmark kiksede EM-kvalifikationen mod Sverige. Nu kan han ærgre sig over, at chancerne for spilletid ikke bliver øget, selv om konkurrenten Bas Dost nu er skadet. (Foto: Lars Poulsen)

På papiret er Nicklas Bendtner rykket tættere på startplads og fast spilletid i Wolfsburg.

Fodskaden til rivalen Bas Dost burde være positive nyheder for Nicklas Bendtner.

Inden den danske angriber bliver alt for optimistisk, skal han nok ikke ændre for meget på de planer, der er for at finde en klub i England.

For Nicklas Bendtner skal ikke umiddelbart forvente at rykke frem i hierarkiet, selv om hans direkte konkurrent, hollænderen Bas Dost, nu er ude af spillet i op til to måneder.

Max Kruse og Andre Schürrle står stadig foran ham, men Wolfsburg er nu kommet i bekneb for en udpræget boksspiller. Her har man lige nu kun Nicklas Bendtner.

Men sportsdirektør Klaus Allofs er parat til at gå på spillermarkedet for at få forstærkning til angrebet. Det er ikke nok med én udpræget angriber. Og tilmed en af slagsen, der gerne vil væk fra klubben.

- Før havde vi to boksspillere. Nu er der én tilbage. Vi må se, hvilke muligheder der er for os på transfermarkedet, siger Klaus Allofs til tyske medier efter den nye situation på skadefronten.

Se også: Bendtner sigter mod Premier League: Her er mulighederne

Ingen bud på Bendtner
Han afviser, at der er kommet bud på Bendtner og ikke mindst afviser han, at Wolfsburg er aktive for at slippe af med ham.

- Vi har ikke sat et til salg skilt på Bendtner, fastslår han.

Sportsdirektøren har ikke afsløret, om han går efter en lejeaftale eller et køb af en ny angriber.

Men Basel-kometen Breel-Donald Embolo er sat i forbindelse med et skifte til Wolfsburg. Problemet for Wolfsburg er blot, at Basel forlanger 25 mio. euro – 187,5 mio. kr. – for det 18-årige stortalent.

Og med den aktuelle krise i VW-koncernen, der finansierer Wolfsburg, er det usikkert, om klubben kan få midlerne til at foretage så stor en investering.

Skaden til Bas Dost er et stort slag for Wolfsburg, fordi han blev holdets topscorer i efteråret med syv træffere.

Nu er han ikke spilleklar før midt i marts.

0 kommentarer
Vis kommentarer
Seneste Sport
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere