Ronaldinho er forsvundet i Mexico

Den mexicanske klub Queretaro leder efter deres superstjerne, da han ikke mødte op som aftalt i sidste uge

Ronaldinho bliver præsenteret i sin mexicanske klub - nu er han forsvundet (Foto: AP)
Ronaldinho bliver præsenteret i sin mexicanske klub - nu er han forsvundet (Foto: AP)

Det fik en del folk til at løfte øjenbrynene, da 34-årige Ronaldinho underskrev en kontrakt med den mexicanske klub Queretaro. Nu er den brasilianske superstjerne forsvundet op i den blå luft:

- Jeg er kommet til Mexico, fordi folk er så flinke her, lød det fra Ronaldinho, da han tilbage i september satte sin signatur på en kontrakt med Queretaro, men nu har driblekongen muligvis fortrudt sit skifte.

Således har klubben ikke hørt fra Ronaldinho i siden i sidste uge, og han er ikke dukket op til sine aftaler i det mexicanske.

Ronaldinho med det gamle smil til højre og til venstre det nye (Foto: Youtube/AP) Sport på vrangen Ronaldinhos vilde forvandling: Smilet er fixet

Ronaldinho - eller en fyr, der ligner ham på en prik - gør sig klar til en omgang glatbarberet selvbesmittelse. (Foto: YouTube) Sport på vrangen Brasilien dør af grin! Ronaldinho onanerer på tv

Det får nu klubben til at overveje, om de fortsat vil samarbejde med Ronaldinho i fremtiden:

- Kommer han ikke tilbage til Mexico, så bliver vi nødt til at træffe en beslutning. Der er ingen, der er større end klubben, her, siger klubpræsidenten i Ronaldinhos klub, Queretaro, Joaquin Beltrand.

Ronaldinho (Foto: AP) Intl. fodbold Tidligere stjernespiller brænder straffe i debut

(Foto: Getty Images) Landsholdsfodbold TV: Hov, du er ikke Ronaldinho!

Se Ronaldinho sætte to frisparkskasser i samme kamp sidste år herunder

0 kommentarer
Vis kommentarer