Russisk fodbold i sorg: Talent skudt ihjel

Den blot 20-årige Anzhi-spiller Gasan Magomedov er blevet slået ihjel, efter hans bil blev ramt af skud fra et maskingevær

Det russiske talent Gasan Magomedov mistede livet efter at hans bil blev ramt af skud. (Foto: ITAR-TASS)
Det russiske talent Gasan Magomedov mistede livet efter at hans bil blev ramt af skud. (Foto: ITAR-TASS)

Russisk fodbold er i sorg. Det blot 20-årige fodboldtalent Gasan Magomedov er blevet dræbt af en række skud, da han blev angrebet på vej hjem fra fodboldtræningen.

Magomedov havde netop ringet til sine forældre og sagt, at han snart ville være hjemme, da en salve af skud fra et maskingevær ramte hans bil.

Familien hørte skuddene og skyndte sig herefter til gerningsstedet for at tilkalde en ambulance. På vej mod sygehuset stod det dog klart, at Magomedovs liv ikke stod til at redde.

Fabio Capello er træt af at vente op hyren. (Foto: AP) Landsholdsfodbold Capello uden løn i halvt år: Skidt for Ruslands image

Anzji Machatjkala har udsendt en pressemeddelelse, hvor de begræder dødsfaldet af deres unge midtbanespiller, der primært optrådte for klubbens ungdoms- og reservehold.

- Vi sørger sammen. Vi håber alle sammen, at politiet snart anholder gerningsmanden, så han kan få en passende straf, siger klubbens præsident, Sergej Korablev til RBC.

Anzji Machatjkala holder til i den uroplagede region Dagestan, og under klubbens storhedstid, hvor spillere som blandt andre Samuel Eto'o var at finde på holdet, boede klubbens aktører i Moskva.

0 kommentarer
Vis kommentarer