Sanneh sat af i Belgien: Det går lidt hurtigere hernede

Bubacarr Sanneh fortæller om forskellene mellem den danske og den belgiske liga, og han slår fast, at han ikke har givet op, selvom han er sat af holdet i Anderlecht

Forventningerne til Bubacarr Sanneh var rigtig store, da han sidste sommer skiftede til Anderlecht fra FC Midtjylland.

Han blev hentet til Belgien som den dyreste forsvarsspiller i ligaens historie, og han kom til efter en yderst succesfuld tid i Superligaen.

Opholdet i den belgiske storklub har dog indtil videre været en skuffelse, og lige for tiden er den 24-årige forsvarsspiller henvist til en plads på bænken.

Skiftet til Anderlecht har været en omvæltning for den gambiske landsholdsspiller, og han har især skulle vænne sig til, at der bliver spillet hurtigere end i den danske liga.

- Jeg havde aldrig været i Belgien før, så alt var meget nyt, og derudover var det fodboldmæssige et skifte til en liga på et andet niveau end den danske - det går lidt hurtigere hernede, fortæller Bubacarr Sanneh til FC Midtjyllands hjemmeside.

Han kan desuden også fortælle, at der i den belgiske liga er mindre forskel mellem holdene, og at ingen klubber skiller sig ud som FC Midtjylland og FC København gør i denne sæson.

- I Danmark er det typisk FCM, FCK og Brøndby, som kæmper om mesterskabet, men her i Belgien slår alle stort set hinanden, så intet er givet på forhånd, lyder det fra den tidligere AC Horsens- og FC Midtjylland-profil.

Selvom han ikke har spillet en ligakamp siden den 11. november, er han dog ikke ved at give op, og i stedet insisterer han på, at han vil kæmpe hårdt for at generobre en plads på Anderlechts mandskab.

- Sådan er det, og det handler bare om at træne endnu hårdere. Jeg fortsætter med at jagte mine drømme, og jeg er ikke typen, som giver op.

Bubacarr Sanneh er hidtil blevet noteret for 16 kampe for Anderlecht, hvor han har scoret ét mål

FC Midtjylland-sportsdirektør Svend Graversen har i sin korte tid på posten solgt spillere for over 200 mio. kr. Foto: Tariq Mikkel Khan Sport og Spil Superligaens store sælger: Skovler pengene ind

Bo Henriksen tager prisen som Superligaens bedste købmand. Foto: Jens Dresling. Sport og Spil Superligaens bedste købmand: Han er genial og fremragende!

Christian Nørgaard var en af de Superliga-spillere, der blev solgt dyrt i sommerens transfervindue - i hans tilfælde til italienske Fiorentina. Foto: Lars Poulsen Superligaen Superligaens vilde transferrekord: Så meget scorede klubberne

3 kommentarer
Vis kommentarer