Annonce:
Annonce:

Ser bort fra Neymar: - Jeg skaber min egen historie.

Neymar kom end ikke i top-10, da brasilianske fans skulle kåre de bedste spillere fra det fodboldgale land i tiden efter Pele

Ikke engang en 10. plads kunne det blive til. Men det generer heldigvis ikke Neymar. Siger han. Foto: David Klei/Ritzau Scanpixn
Ikke engang en 10. plads kunne det blive til. Men det generer heldigvis ikke Neymar. Siger han. Foto: David Klei/Ritzau Scanpixn
Annonce:
Følg Fodbold

Den rigtige Ronaldo er den bedste brasilianske spiller siden Pele.

I hvert fald hvis du spørger de 160.000 brasilianske fans, som ESPN Brazil bad om at tage stilling til, hvilken af samba-nationens mange fodbold-helte, der har været den bedste siden legenden.

Og mens førstepladsen til 'il Fenomeno' måske ikke kommer som den store overraskelse, så var fraværet af en anden superstjerne på listens top-10 ganske iøjefaldende.

Verdens dyreste fodboldspiller, Neymar Jr, endte som nr. 11 i afstemningen, og han blev dermed overgået af navne som Ronaldinho, Romario, Rivaldo, Zico og Kaka.

Han blev sågar overgået af kategorien 'Others,' der dækker over spillere, som ikke var nævnt ved navn i afstemningen.

Nu fortæller PSG stjernen ifølge ESPN, at den lave placering på listen ikke generer ham. Faktisk kan han slet ikke forstå, hvad man skal bruge sådan en liste til.

Annonce:

- Hele ideen om at rangere de bedste brasilianske spillere, i tiden efter Pele, giver ingen mening for mig.

- For mig er de allesammen vigtige. De skabte alle sammen historie. De spillede alle på deres egen måde, og de var alle vigtige på et eller andet tidspunkt, siger han.

Neymar vendte i sommeren 2017 op og ned på normen for spillerhandler, da han  skiftede til PSG fra Barcelona for vanvittige 222 millioner euro. Foto: Andrew Medichini/AP
Neymar vendte i sommeren 2017 op og ned på normen for spillerhandler, da han skiftede til PSG fra Barcelona for vanvittige 222 millioner euro. Foto: Andrew Medichini/AP
 

Om budskabet havde været et andet, hvis manden med det evigt skiftende hår var kommet længere op på listen, kan man selvfølgelig kun gisne om.

Men Neymar Jr. er ikke en mand med manglende tro på egne evner, og i modsætning til størstedelen af de andre spillere på listen har han stadig mulighed for at forbedre sin placering i fremtiden.

- Jeg skaber min egen historie. Jeg er 27 og har en del år tilbage af min karriere. Det er åbenlyst, at jeg har opnået fantastiske ting, men jeg vil opnå meget mere, siger han.

Annonce:

Neymar sidder i øjeblikket ude med en skade, som han pådrog sig i slutningen af januar og forventes ikke at blive klar til returopgøret mellem PSG og Manchester United i Champions League, som spilles i Paris den 6. marts.

Brasilianeren har i denne sæson scoret 13 mål i 13 kampe for sin franske arbejdsgiver i Ligue 1, mens det er blevet til fem scoringer i seks kampe i Champions League.

Listen over de bedste brasilianske spillere siden Pele, ifølge ESPN Brazil

1: Ronaldo

2: Ronaldinho

3: Romario

4: Zico

5: Rivaldo

6: Sócrates

7: Kaká

8: Others

9: Falcão

10: Careca

Stakkels Neymar: Græd i to dage over skade

Neymar-skade går bedre end ventet: Tæt på comeback

PSG raser over måling: Neymar selv skyld i sine skader

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Stadig en stank af magtmisbrug i minksagen
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: