Skandale-start for streamingtjeneste: Nu trækker de danske trumfkort

Strive Sport kommer nu med en mærkbar ændring ved at præsentere flere danske kommentator-kapaciteter, som fremover skal guide seerne gennem kampene i La Liga og Serie A

Gider du ikke betale for at se Suarez og co., kan se dem gratis og lovligt. Tjek, hvordan i bunden af artiklen. Foto: Emilio Morenatti / AP
Gider du ikke betale for at se Suarez og co., kan se dem gratis og lovligt. Tjek, hvordan i bunden af artiklen. Foto: Emilio Morenatti / AP

Streamingtjenesten Strive Sport har rettighederne til at vise fodbold fra Serie A og La Liga i Danmark, og det har de gjort i hele indeværende sæson, men kampene har været vist med engelske kommentatorer. 

Det bliver der nu lavet om på. 

IMG Sverige, der står bag streamingtjenesten, oplyser i en pressemeddelelse, at kampene fremover vil blive vist med danske stemmer bag mikrofonerne.

Morten Glinvad, John Bisgaard, Henrik Fallesen, Karsten Krogh og Kenneth Hansen skal lægge stemmer til kampene, som vises på Strive.

Se også: Flygter fra udskældt streaming-tjeneste: 'Utilgivelig service'

- Dette er en naturlig udvikling for Strive. Vi vil være kanalen for fodboldfans, og så er det klart, at man skal kunne vælge hvilket sprog, man vil have kampen kommenteret på. Jeg er meget tilfreds med de rekrutteringer, vi har gjort, siger Kristian Hysén, administrerende direktør for IMG Sverige, i en pressemeddelelse.

Strive Sport har i årets løb været ramt af en række skandaler, og det er særligt brugeroplevelsen, der har fået danske brugere af tjeneste til at rive sig i håret.

Særligt gik det galt under El Clásico. For i stedet for flydende spansk topfodbold kunne seerne se hakkende og pixelerede billeder, der sprang frem og tilbage i tid. En oplevelse, der gjorde det umuligt at følge med i det intense opgør, der endte med Barcelona-sejr 5-1.

Se også: Efter El Clásico-bommert: Nu kan du få pengene tilbage

Men det har ikke taget modet fra kommentar Morten Glinvad, der ser frem til det nye job.

- Det bliver virkelig spændende. Jeg vil fra starten være med til at opbygge en ny kanal, som sender fodbold fra to af verdens bedste ligaer. Jeg glæder mig til at komme i gang, og det er ekstra motiverende for mig, at Strive har en klar målsætning om at give de to ligaer den eksponering, de fortjener, siger han i pressemeddelelsen.

Den første kamp med dansk kommentering vises på fredag, når danskerklubben Celta Vigo tager imod Leganes i La Liga. Karsten Krogh lægger stemme til kampen.

Se også: Seere blev snydt for storkamp: Direktør vil ikke love penge tilbage

Se også: Shitstorm efter streaming-kaos: Giv os pengene tilbage

Anne Mette Hansen spiller i en af Europas absolutte topklubber, og lønnen er derefter. Kathrine Heindahl (th) driver en web-shop ved siden af jobbet i Odense Håndbold. Foto: Lars Poulsen Sport og Spil Se EM-pigernes løn: Stjerne scorer millioner - lærlingen bor hos mor og far

Kevin Magnussen skal forbedre sig i kvalifikationerne til næste sæson. Foto: Andrej Isakovic/Ritzau Scanpix Sport og Spil Vilde med Kevin: Danskeren brillerer i toppen

44 kommentarer
Vis kommentarer