Skandaløse scener: Fodboldspiller gennembanker bold-dreng

Jefferson Reis gik helt amok og gennembankede en af modstanderholdets bold-drenge under en kamp i Brasilien

Se klippet, hvor Jefferson Reis går amok på en bolddreng. TV: TyCsports

Det gik helt galt oven i hovedet for den brasilianske fodboldspiller Jefferson Reis, hvor han så mere end rødt og lod sit tilsyneladende heftige temperament gå ud over en bolddreng.

Spilleren fra den brasilianske klub Operario var således hovedpersonen i en slåskamp i kampen mellem Operario MS og Comercial MS, da han angreb en bold-dreng efter at have fejret sit mål.

Utroligt nok skete episoden samme aften som en anden mærkværdig kamp i Brasilien, der blev afbrudt efter ti røde kort.

Efter det vilde slagsmål i derbykampen mellem Vitoria og Bahia kunne de brasilianske fodboldfans notere sig endnu et chokerende øjeblik.

En fejring af modstanderens mål blev for meget for Operaio-stjernen Jefferson Reis, der begyndte at slå løs på en bolddreng.

Offeret menes at være en ungdomsspiller for Comercial, og hans helte kom ham til undsætning, da det gik op for dem, hvad der skete.

På trods af sine tæv kan bold-drengen glæde sig over, at Comercial MS vandt kampen 1-0 på det enlige mål.

De brasilianske fodboldmyndigheder forventes at slå hårdt ned på episoden, i hvad der uden tvivl bliver en travl uge for landets fodboldforbund.

Det er ikke kun i Brasilien, at spillerne kommer op og slås. Manchester City-stjernen Sergio Agüero var også i håndgemæng med en fan efter mandagens FA-Cup nederlag til Wigan.

Den argentinske angriber blev tilsyneladende opsøgt af tilskueren, og tv-billeder kan vise, at argentineren ikke er bleg for at forsvare sig.

Tennis Hvordan gør han lige det? Taber ketcheren men vinder vild sætbold

Premier League Gør klar til giga-transfer: United satser stort på Real Madrid-stjerne

67 kommentarer
Vis kommentarer