Skov Olsen med til at åbne guldkamp

Det står helt lige mellem belgiske Royale Union Saint-Gilloise og Club Brugge med tre kampe tilbage i ligaen

Andreas Skov Olsen var i hopla, da Club Brugge udlignede føringen i den belgiske liga. Foto: Anthon Unger
Andreas Skov Olsen var i hopla, da Club Brugge udlignede føringen i den belgiske liga. Foto: Anthon Unger
Følg Fodbold
Følg Udenlandsk fodbold

Andreas Skov Olsen startede på bænken, men endte med at spille en vigtig rolle, da Club Brugge søndag vandt topkampen mod Royale Union Saint-Gilloise i mesterskabsspillet i den belgiske fodboldliga.

Danskeren blev skiftet ind med cirka 20 minutter tilbage og endte som assistmager på begge mål i kampen, da Club Brugge vandt 2-0.

Resultatet betyder, at det nu står helt lige i toppen af tabellen med blot tre kampe tilbage. Både Club Brugge og Royale Union Saint-Gilloise har 43 point.

Det ligger fast, at det bliver de to hold, der skal kæmpe om guldet. Royal Antwerp og Anderlecht er således ti point efter på tredje- og fjerdepladsen.

Casper Nielsen spillede som vanligt hele kampen for Royale Union Saint-Gilloise, der sensationelt kæmper med om guldet efter at være rykket op i ligaen i denne sæson.

Andreas Skov Olsen kom til Club Brugge fra italienske Bologna i januar og har nydt stor succes i Belgien. Han er nu oppe på fem mål og otte assister i 14 kampe for Club Brugge.

Royale Union Saint-Gilloise og Club Brugge, som er forsvarende mester, mødes igen allerede onsdag i en kamp, der vil give de eventuelle sejrsherrer gode muligheder for at ende med guldmedaljerne.

Mere fra Ekstra Bladet+

Det ligner endnu en katastrofe

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+