- Skrid hjem, din lille kælling

De fleste glemte alt om Zlatan Ibrahimovics svinestreg, da han ellers brillerede på fodboldbanen

Zlatan har spidse albuer. Foto: Kirby Lee/Ritzau Scanpix
Zlatan har spidse albuer. Foto: Kirby Lee/Ritzau Scanpix

Da Zlatan Ibrahimovic natten til lørdag blev den helt store hattrick-helt i lokalderbyet mellem Los Angeles Galaxy og Los Angeles FC, var det ikke kun de tre mål, svenskeren vil blive noteret for.

I kampens hede leverede han nemlig en voldsom albue, der blev sendt direkte i smasken på modstandernes forsvarsspiller Mohamed El-Munir.

Se også: Vanvittigt United-tilbud: Vil give stjernen én milliard kroner

Bulldozer
Ikoniske Zlatan beskrev efterfølgende sig selv som en Ferrari blandt Fiat'er, men i luftduellen mindede han mest af alt om en nådesløs bulldozer.

Tv-billeder viser tydeligt, hvordan svenskeren går ind i duellen med albuen hævet og rammer El-Munir med fuld kraft på siden af ansigtet.

 

Efter slutfløjtet blev Zlatan konfronteret af et utilfredst stabsmedlem fra Los Angeles FC. Den tone gad 'Ibra' ikke finde sig i og svarede med arrighed i stemmen: 'Skrid hjem, din lille kælling.'

Se skænderiet her. Artiklen fortsætter under videoen ...

Se også: Driller Zlatan: - Jeg er bedre end ham

Sendt på hospitalet
Ifølge Kevin Baxter, der er sportsjournalist og dækker de to hold tæt, så blev Mohamed El-Munir undersøgt af en specialist mandag.

Af den undersøgelse kom det frem, at El-Munir skal opereres. Ifølge ESPN, der har fået oplysningerne bekræftet fra et stabsmedlem i klubben, skal han have rettet et brud ved kindbenet.

Om svenskeren får nogen straf for hændelsen, der ikke blev noteret af dommeren, er uvist.

De to Los Angeles-hold ligger efter hinanden i den amerikanske ligas topplaceringer. Dog fører FC med ni point efter nederlaget på 3-2 til Zlatan og Galaxy.

Zlatan har mazzer af zelvtillid på zine gamle dage. Foto: Ritzau Scanpix Intl. fodbold - 20. jul. 2019 - kl. 09:00 Zlatan stikker til holdkammerater: - Jeg er en Ferrari blandt Fiat'er

Se også: Super-agents fidus: Sådan tjener han 82 millioner

Nchimunya Mweetwa til venstre deler her ud af sine erfaringer til idrætsgalla-seminaret i Stavanger. Foto: Geir Owe Fredheim, Norges idrettsforbund Sport og Spil En matchfixer står frem: Derfor endte jeg som kriminel

165 kommentarer
Vis kommentarer
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere