Står fast: Italiensk storklub udelukket

Den italienske storklub AC Milan er af CAS udelukket fra deltagelse i europæiske fodbold den kommende sæson

Den italienske storklub AC Milan er udelukket fra deltagelse i europæisk fodbold næste sæson.

Det meddeler den internationale sportsdomstol, CAS, fredag.

De mangedobbelte vindere af Europa Cup'en for Mesterhold/Champions League havde kvalificeret sig til deltagelse i Europa League, men grundet overtrædelse af UEFA's Financial Fair Play-regel stod klubben til udelukkelse.

Foto: Finn Frandsen/Polfoto Sport og Spil KÆMPE Laudrup-interview: - Jeg synes altså kæden falder helt af

I første omgang lykkedes det at nå til enighed med UEFA om et kompromis.

Men CAS har besluttet at fastholde udelukkelsen.

- Den internationale sportsdomstol (CAS) har offentliggjort en gensidig aftale mellem AC Milan og UEFA vedrørende brud på UEFA's Financial Fair Play-regler af den italienske klub, skriver CAS.

Det kan virke forvirrende, men der er tale om to sager om brud på Financial Fair Play-reglerne i UEFA-regi.

UEFA har i øjeblikket indstillet undersøgelserne af en sag, hvor Milan skulle have forbrudt sig mod reglementet 2015-2018. Det gjorde UEFA, fordi den sag, der nu har kostet italienerne deltagelsen i Europa League, allerede var på bordet hos CAS.

AC Milan erkender, at man to gange har brudt reglementet, som klubberne er forpligtede til at leve op til henover treårige perioder.

Milan var kvalificeret til gruppespillet, mens AS Roma skulle gennem kvalifikationen. Nu ventes romerne at rykke et skridt frem, mens Torino Calcio får kvalifikationspladsen.

Morten Wieghorst præsenteres som ny assisterende landstræner for Danmarks A-landshold - i selskab med Kasper Hjulmand og Peter Møller. Foto: Olivia Loftlund Premier League Wieghorst springer ud som tv-ekspert

Foto: Juan Mabromata/Ritzau Scanpix Landsholdsfodbold Brasiliansk landsholdsspiller ramt af sjælden sygdom

Jens Stage er meget tæt på at rykke til hovedstaden. Foto: Jens Dresling Superligaen Kæmpe handel på plads - AGF-profil klar for FCK

Thomas de Gendt (i prikker) er altid populær blandt holdet.dks tour-managere. Foto: Claus Bonnerup Sport og Spil Kongen af Tour-manager: Ham her kan give dig drømmestart

Sport og Spil Store klubber står i kø: Vild interesse for de unge danskere

27 kommentarer
Vis kommentarer