Standard afviser 'ondsindede rygter' om dansk spiller

Standard Liege afviser, at Alexander Scholz forsøger at presse et klubskifte igennem.

Alexander Scholz i aktion for det danske U21-landshold - det danske talent forsøger ifølge rygter at presse sig ud af klubben. (Foto: Lars Poulsen)
Alexander Scholz i aktion for det danske U21-landshold - det danske talent forsøger ifølge rygter at presse sig ud af klubben. (Foto: Lars Poulsen)

Alexander Scholz har kun spillet i Standard Liege i lidt over et halvt år, men der er alligevel opstået rygter om den danske forsvarsspiller, der blandt andet gjorde fin reklame for sig selv under sommerens U/21-slutrunde, hvor Scholz ellers spillede på en uvant højreback-position.

Blandt andre spanske Real Sociedad har været sat i forbindelse med Alexander Scholz, og spekulationerne om et forestående skifte er taget til, efter det er kommet frem, at danskeren ikke er med for sin belgiske klub i aftenens Europa League-kamp mod Molde. Rygter går på, at Scholz vil forsøge at presse klubben til at lade ham skifte.

Standard Liege banker dog fast med syvtommersøm, at fraværet skyldes en skade.

- De ondsindede rygter om, at skaden er en del af en manøvre for at fremtvinge et skifte er fri fantasi. Hans fravær skyldes ene og alene medicinske årsager, melder Standard Liege ifølge belgiske medier.

Alexander Scholz kom til Standard Liege fra Lokeren, hvor han var mere eller mindre fast mand i et par år fra 2013 til 2015.

Den 22-årige forsvarsspiller har optrådt ni gange for Danmark i U21-regi, blandt andet under U21-EM i år, hvor det danske hold nåede semifinalen.

Se også: Dansk sammenbrud: Så mange dumpede

0 kommentarer
Vis kommentarer