Stenrige arabere stopper skifte: Se stjernens absurde krav

Roma-spilleren Gervinhos forventede transfer til Al Jazira faldt efter sigende sammen på grund af wingens krav om en helikopter og en privat strand.

Gervinho brød igennem i OSC Lille for en håndfuld år siden og skiftede efterfølgende til Arsenal. Her slog han aldrig til og skiftede til Roma i 2013. (Foto: AP)
Gervinho brød igennem i OSC Lille for en håndfuld år siden og skiftede efterfølgende til Arsenal. Her slog han aldrig til og skiftede til Roma i 2013. (Foto: AP)

Den ene stjerne efter den anden har gennem årene ladet sig lokke til den arabiske halvø for ufattelige lønninger og luksus en sæson eller to.

Men Gervinho bliver ikke den næste.

Elfenbenskystens angrebsstjerne lå ellers til et skifte til klubben Al Jazira i de Forenede Arabiske Emirater, men ganske utraditionelt har klubben stoppet forhandlingerne; ganske enkelt fordi kravene fra spilleren var for voldsomme...!

Og selvom økonomien sandsynligvis ikke fejler noget i Al Jazira, er der ikke noget at sige til, de har stejlet.

28-årige Gervinho skulle ikke alene have en fireårig kontrakt, der sikrede ham 13 millioner euro - svarende til 97 millioner kroner. Han ville have mere.

'Stillede uanstændige krav'
Ifølge La Gazzetta dello Sport krævede kantspilleren egen strand, bolig til hele familien (vi kender ikke størrelsen), et ligeledes ukendt antal flybilletter til hjemlandet og egen helikopter!

Det blev ganske enkelt for meget for de ellers stenrige arabere.

- Aftalen led et knæk på grund af de voldsomme krav til hans kontrakt, har en kilde i klubben udtalt til avisen.

- Han begyndte at stille uanstændige krav, så transferen er indstillet. Det er bedre for os at stoppe det nu i stedet for at skulle leve med en spiller nogle måneder, hvor han sandsynligvis volder os flere problemer på grund af hans løn-krav, siger kilden.

Husker du Manuel Neuers forrygende redning?

14 kommentarer
Vis kommentarer