Stjernen holdt sit løfte til otteårig - midt om natten

John Guidetti er en mand af ord, og gjorde således en otteårig knægt særdeles lykkelig

John Guidetti tager sig tid til sine helt unge fans (Foto: Zeus)
John Guidetti tager sig tid til sine helt unge fans (Foto: Zeus)

Det er ikke hver dag, at man får lov til at komme helt tæt på de store stjerner. Men en otteårig svensk knægt var mere end almindelig heldig, da han ikke bare mødte den svenske fodboldstjerne John Guidetti, han fik også lov at spille fodbold med den svenske angriber...

Det beretter den svenske avis Aftonbladet.

Historien begynder en aften i en forstad til Stockholm. En otteårig svensk knægt får pludselig øje på John Guidetti i gaden, hvor stjernen er vokset op, og hvor den lille dreng bor.

Knægten drøner straks hen til landsholdsspilleren og spørger, om de kan spille lidt fodbold på banen sammen, som ligger lige ved siden af.

Guidetti har do travlt, for samme aften er der Champions League-finale i fjernsynet, en kamp Guidetti ikke vil gå glip af.

John Guidetti bragte Sverige på 1-1 mod Italien, inden Isaac Kiese Thelin afgjorde affæren til skandinavernes fordel. (Foto: AP) U21EM Sverige leverer U21-sensation i rødt drama

- Men vi kan spille efter kampen, hvis du stadig er vågen, svarer Guidetti knægten, der godt kan forstå stjernen, for det er en kamp, han også selv skal se.

Det tog knægten som et løfte, selvom finalen sluttede meget sent.

Den otteårige dreng gjorde derfor alt, hvad han kunne for at holde sig vågen gennem hele kampen. I anden halvleg måtte han endda rejse sig op for ikke at falde i søvn.

Men han klarede det, og så snart slutfløjtet havde lydt kl. 23.30 drønede drengen ud på banen, der lå lige ved siden af familiens hus. Og gæt, hvem der stod klar, da han kom...

Domenico Berardi løber rundt på højrekanten i upåagtede Sassuolo med et prisskilt på 100 millioner kroner. Foto: AP/Marco Vasini Sport og Spil De nye stjerner: 7 supertalenter fra U/21-EM

John Guidetti havde stået ved sit løfte, og han stod klar på banen i mørket og begyndte at spille bold - som lovet - med knægten. Midt om natten fik han sit store ønske opfyldt.

Og mon ikke Guidetti har fået sig en fan for livet.

Den svenske angriber spiller netop nu U21-slutrunden for Sverige og står uden kontrakt, efter Manchester City ikke ønskede at forlænge med den unge angriber.

36 kommentarer
Vis kommentarer